66350971-presentation-normal-none

Whales bullish over XRP nu strijd tussen Ripple en SEC het langverwachte einde nadert

De prijzen van crypto lijken zaterdag lucratief, met Bitcoin en altcoins in het groen. Ripple (XRP) stal echter de show wat betreft prijsacties in de top tien crypto’s. Het transactie token steeg de afgelopen dag met ongeveer 2%. Ondertussen draagt accumulatie door grote wallet houders bij aan het verbeterde sentiment van XRP.

XRP werd tijdens dit schrijven met 1,77% verhandeld en wisselde van eigenaar voor $0,4726 met een marktkapitalisatie van $24,5 miljard. Bovendien zijn crypto-whales de afgelopen weken bullish geworden ten opzichte van XRP. Ze hebben 52 miljoen tokens gewonnen ter waarde van ongeveer $22,9 miljoen (in de afgelopen drie weken).

Ondertussen blijft Ripple het crypto-nieuws domineren met de SEC-rechtszaak. De zaak nadert nu een kort geding. Ripple krijgt echter te maken met een recente schok toen Kylie Chiesul Kim, een van de adviseurs van het bedrijf, zich terugtrok uit het cryptobedrijf.

Ripple vs. SEC rechtszaak loopt af in juli

Terwijl de cryptogemeenschap kijkt naar de voortdurende juridische strijd tussen Ripple en SEC, voorspelde advocaat Jeremy Hogan onlangs dat de zaak in juli 2023 zou zijn opgelost. Hogan reageerde op de laatste clip waarin Brad Garlinghouse, CEO van Ripple, verklaarde dat de rechtszaak zou eindigen in de komende weken.

Hij voegde eraan toe dat de effectentoezichthouder heeft geprobeerd de getuigenis van Hinman te verbergen. Desalniettemin meldde Invezz.com dat de rechtbank het verzoek van SEC om de documenten van Hinman te verzegelen, had afgewezen. Ondertussen tonen on-chain-gegevens een vervagende hype voor de overmakingsmunt. De sociale dominantie van XRP daalde tot 1,228%.

De sociale dominantie-index meet het aantal vermeldingen in vergelijking met andere activa in de top 100-lijst op basis van marktkapitalisatie. De daling betekent dus een dip in de interesse/hype van het activum.

The post Whales bullish over XRP nu strijd tussen Ripple en SEC het langverwachte einde nadert appeared first on Invezz.

Naar bron gaan

Auteur: Newton Gitonga

Deel dit artikel

Profiteer van de volgende acties: 

Finst Logo

Ontvang €10,- gratis!

Handel in 100+ crypto tegen de laagste tarieven en ontvang 10 euro aanmeldbonus!

Bitvavo

Handel tot 10.000 euro gratis

Koop, verkoop en bewaar meer dan 200+ crypto bij Nederlands grootste exchange

Leer winstgevend handelen in crypto

Via deze masterclass leer je winstgevend handelen op de beurs in je eigen tijd! 

Meer voor jou als belegger..

Long- en shorttips van aandelen en meer 

Laat je inspireren, of handel mee met posities in die echt worden ingenomen. 

Hoge rendementen met kleine bedrijven

Ontvang kooptips van aandelen van kleine bedrijven met een groot potentieel 

Aandelen-waarderen.nl

Beleg als een Expert: Ontdek met Onze Software de Volgende Apple of Tesla!