neo-price

Waarom stijgt de prijs van NEO vandaag?

De prijs van NEO is sinds maandag aan het stijgen en de bull-trend wint met de dag aan kracht. De prijs is de afgelopen twee dagen met meer dan 12% gestegen en trekt de aandacht van cryptohandelaren.

Maar waarom stijgt de prijs van NEO? NEO is vandaag de vierde grootste winnaar in de top 100 cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie.

Reden voor de huidige NEO prijsstijging

Aangenomen wordt dat de belangrijkste reden achter de huidige NEO prijsstijging de recente samenwerking is die Neo is aangegaan met Alchemy Pay, zoals aangekondigd op 18 mei, om gemakkelijk op en af te stappen naar het ecosysteem van Neo.

Neo is een toonaangevend open-source community-gestuurd blockchain-platform en dankzij de samenwerking kunnen gebruikers van Neo van over de hele wereld cryptocurrencies kopen met hun favoriete lokale fiat-valuta’s.

Ontwikkelaars die voortbouwen op Neo zullen ook profiteren van de direct-to-customer-plug-in van Alchemy Pay, die eenvoudig kan worden geïntegreerd en geïmplementeerd op dApps en platforms met minimale moeite en kosten.

De betalingsgateway van Alchemy Pay

Met de Alchemy Pay-betalingsgateway kunnen gebruikers betalingen doen met Visa Inc.’s (NYSE:V), Mastercard (NYSE:MA), Diners Club en Discover in 173 landen, samen met mobiele wallets en binnenlandse overschrijvingen in opkomende markten.

Alchemy Pay’s gebruiksvriendelijke lage tarieven, uitzonderlijke wisselkoersen en KYC-proces maken het kopen en verkopen van cryptocurrencies met lokale valuta net zo geschikt als elk online betalingssysteem. Het uitgebreide netwerk heeft meer dan 300 fiat-betalingskanalen, waardoor betalingen buiten kaartbetalingen mogelijk zijn in lokale mobiele portemonnee-opties.

Alchemy Pay werkte eerder samen met Neo om het NEO-token op te nemen in de wereldwijde crypto-fiat-gateways van Alchemy Pay. Ook zijn zowel Neo als Alchemy Pay lid van de Blockchain Infrastructure Alliance als stichtende leden.

The post Waarom stijgt de prijs van NEO vandaag? appeared first on Invezz.

Naar bron gaan

Auteur: Charles Thuo

Deel dit artikel

Profiteer van de volgende acties: 

Finst Logo

Ontvang €10,- gratis!

Handel in 100+ crypto tegen de laagste tarieven en ontvang 10 euro aanmeldbonus!

Bitvavo

Handel tot 10.000 euro gratis

Koop, verkoop en bewaar meer dan 200+ crypto bij Nederlands grootste exchange

Leer winstgevend handelen in crypto

Via deze masterclass leer je winstgevend handelen op de beurs in je eigen tijd! 

Meer voor jou als belegger..

Long- en shorttips van aandelen en meer 

Laat je inspireren, of handel mee met posities in die echt worden ingenomen. 

Hoge rendementen met kleine bedrijven

Ontvang kooptips van aandelen van kleine bedrijven met een groot potentieel 

Aandelen-waarderen.nl

Beleg als een Expert: Ontdek met Onze Software de Volgende Apple of Tesla!