kava-price-rising

Waarom stijgt de prijs van KAVA terwijl de cryptomarkt bloedt?

De cryptomarkt is de afgelopen dagen aan het dalen, zelfs toen meme-munten zoals PEPE en LADYS duizelingwekkende prijsstijgingen lieten zien. De leidende cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie zijn het zwaarst getroffen door de bearmarkt, waardoor slechts drie grote tokens (KAVA, Bitcoin SV en FLOKI) in het groen blijven.

De prijs van KAVA is de afgelopen week met 12,20% gestegen, terwijl de prijs van Bitcoin SV en FLOKI in dezelfde periode met respectievelijk 7,85% en 6,04% is gestegen.

Waarom stijgt de prijs van KAVA?

Als je je afvraagt waarom KAVA zijn bullish trend in een bearmarkt heeft behouden, vind je hier een samenvatting van de gebeurtenissen.

Op 2 mei kondigde KAVA aan dat het samenwerkt met Equilibre om de liquiditeit in de KAVA/ETH- en axlUSDC/USDC-pools te helpen vergroten. Op het moment dat KAVA de aankondiging deed, was $7.500 ETH gestort op Equilibre’s KAVA/ETH-pool en $2.500 axlUSDC op de axlUSDC/USDC-pool.

Vergelijking van de KAVA prijs vanaf 2 mei

De prijs van KAVA ging onmiddellijk omhoog na het nieuws over Equilibre, hoewel de stijging slechts ongeveer 4 dagen duurde voordat hij op 8 mei zakte naar een dieptepunt in vier maanden van $0,6878.

De prijs begon toen aan een sterke bullish trend, ondersteund door een aankondiging van Kava op 8 mei over een inkomende stijging voor Mare Finance in de komende 24 uur.

Op 10 mei, slechts twee dagen geleden, maakte Kava nog een aankondiging dat het nog maar een week duurde voordat KAVA 13 mainnet EVM Cosmos lanceerde.

De hype rond de langverwachte EVM Cosmos is de meest waarschijnlijke factor die bijdraagt aan de huidige prijsstijging van KAVA, zelfs in een tijd waarin de hele cryptomarkt bloedt.

The post Waarom stijgt de prijs van KAVA terwijl de cryptomarkt bloedt? appeared first on Invezz.

Naar bron gaan

Auteur: Charles Thuo

Deel dit artikel