beb

Vooruitzichten cryptomarkt: Bulls bereiden zich voor nu Bitcoin (BTC) boven $27.000 stijgt

Crypto-bulls rijden vandaag (donderdag) bullish golven en schilderen de grafieken groen. Dat volgt op een verbeterd sentiment over de voortgang van de onderhandelingen over het schuldplafond in de Verenigde Staten. De prijzen van cryptocurrency zijn enorm gestegen voor de dag.

Bron – CoinMarketCap

Bitcoin steeg de afgelopen dag ongeveer 2% en handelde tijdens dit schrijven op $27.366,51. Het 24-uursvolume van het activum steeg in dat tijdsbestek met 23,27% tot ongeveer $15 miljard. De altcoin-markt volgde de stappen van BTC en registreerde opmerkelijke oplevingen. Ethereum steeg met 1,08% en handelde op $1.826.

Andere cryptocurrencies die tegenwoordig met indrukwekkende stijgingen worden verhandeld, zijn Polygon, Cardano, Litecoin en Polkadot, die in de afgelopen 24 uur tot 3% zijn gestegen. Ondertussen bleef PEPE het meest populaire token, hoewel het qua prijs moeite lijkt te hebben.

Het volume van DeFi steeg met $2,36 miljard, wat neerkomt op 7,03% van het totale 24-uursvolume van de cryptomarkt. Bovendien beheerst het volume van $30,84 miljard van stablecoins 91,83% van het dagelijkse volume van de cryptomarkt. Deze cijfers zagen de wereldwijde marktkapitalisatie van cryptocurrency met 1,62% toenemen, tot $1,14 biljoen op het moment van schrijven.

Render Token (RNDR) steelt de show

Render Token (RNDR) ging aan kop van de winnaars van vandaag, waarbij de altcoin de afgelopen dag met meer dan 18% steeg en $2,34 bereikte. Dat komt omdat marktdeelnemers speculeerden dat het Render Network zou profiteren van een potentiële stijging van de vraag naar GPU-services na de aanstaande release van de Apple AR/VR-headset. Apple maakte plannen bekend om de headset op 5 juni aan te kondigen tijdens de jaarlijkse Worldwide Developers Conference.

Bron – CoinMarketCap

Kijk ook naar Litecoin (LTC)

Zoals eerder vermeld, sloot Litecoin zich aan bij het opwaartse feest van vandaag. Het token registreerde indrukwekkende prijsstijgingen en bleef op de radar van investeerders. Dat komt terwijl de munt zich opmaakt voor het Litecoin-halving-evenement in de komende acht weken. Halveringen hebben historisch gezien geleid tot aanzienlijke marktactiviteit.

Het proces omvat het verminderen van mijnbeloningen met 50%, waardoor het aantal nieuwe LTC’s wordt verlaagd. Deze schaarste zou in theorie de tokenprijzen kunnen opdrijven.

Desalniettemin blijft voorzichtigheid van het grootste belang bij de interactie met crypto-activa. Pas op voor wilde prijsschommelingen voordat je op je favoriete munt gokt. Bovendien vertoont de markt de laatste tijd ups en downs.

The post Vooruitzichten cryptomarkt: Bulls bereiden zich voor nu Bitcoin (BTC) boven $27.000 stijgt appeared first on Invezz.

Naar bron gaan

Auteur: Newton Gitonga

Deel dit artikel

Profiteer van de volgende acties: 

Finst Logo

Ontvang €10,- gratis!

Handel in 100+ crypto tegen de laagste tarieven en ontvang 10 euro aanmeldbonus!

Bitvavo

Handel tot 10.000 euro gratis

Koop, verkoop en bewaar meer dan 200+ crypto bij Nederlands grootste exchange

Leer winstgevend handelen in crypto

Via deze masterclass leer je winstgevend handelen op de beurs in je eigen tijd! 

Meer voor jou als belegger..

Long- en shorttips van aandelen en meer 

Laat je inspireren, of handel mee met posities in die echt worden ingenomen. 

Hoge rendementen met kleine bedrijven

Ontvang kooptips van aandelen van kleine bedrijven met een groot potentieel 

Aandelen-waarderen.nl

Beleg als een Expert: Ontdek met Onze Software de Volgende Apple of Tesla!