bm

Vooruitzichten Bitcoin: BTC klaar voor groter verkoopmomentum bij uitstroom van miners

De Twitter cryptogemeenschap observeerde op 19 mei de nieuwste Bitcoin (BTC) miners bewegingen. Cryptoquant tweette over de afnemende Bitcoin-reserves van miners, wat duidt op een aankomend verkoopmomentum.

De grafiek toont een scherpe daling van de beloningen voor mijnwerkers na de stijging van BTC naar het hoogste punt van dit jaar medio april. Tegen het einde van april ontstond er weer een miner-dip, die prijsdalingen in ‘s werelds toonaangevende crypto katalyseerde. Cryptoquant voegde eraan toe dat de laatste daling van de reserves deze week plaatsvond en overeenkwam met de instroom naar Binance.

Miners klaar om te verkopen?

Cryptoquant observeerde twee overdrachten van 1.750 Bitcoin van de wallet van een miner naar een cryptobeurs. De analisten voegden eraan toe dat de transactie naar Binance had kunnen gaan. De bewegingen volgen updates van dalingen in de winstgevendheid van mining. Bovendien melden sommige crypto-experts dat miners hun voorraad al verkopen.

Ondertussen geeft de Hashrate-index aan dat de winstgevendheid van de mijnbouw is gedaald tot $0,076 TH/s – per dag. Het cijfer steeg op 9 mei naar $0,127 na versterkte transacties tijdens de memecoin-munttrend. Ook daalde de hash-prijs het afgelopen jaar met 38%, waardoor de winst voor Bitcoin-miners kelderde.

Bovendien verklaarde Bitinfocharts dat hash-snelheden op het punt staan 373 EH/s-hoogtepunten te bereiken. Gezien deze, hoge energiekosten en piekmoeilijkheden, ervaren cryptominers uitdagingen onder de huidige omstandigheden.

Bitcoin bears brullen

Bovendien ervaart de leidende crypto mogelijk een enorm verkoopmomentum vanwege de Bitcoin-opties – vanwege de vervaldatum van vandaag. Prijzen van BTC zijn gedaald van de $27,5K-hoogte van maandag en verloren meer dan 2% tot $26.864 tijdens de publicatie. Crypto verwelkomt het weekend met een zwaar gemoed.

Deze voorwaarden kunnen de crypto naar het ondersteuningsniveau op korte termijn van $26,3K sturen. Geïntensiveerde bearish activiteiten zullen Bitcoin naar de waarderegio van $25.000 doen dalen. Desalniettemin behoudt het activum een bullish langetermijnvoorkeur.

The post Vooruitzichten Bitcoin: BTC klaar voor groter verkoopmomentum bij uitstroom van miners appeared first on Invezz.

Naar bron gaan

Auteur: Newton Gitonga

Deel dit artikel

Profiteer van de volgende acties: 

Finst Logo

Ontvang €10,- gratis!

Handel in 100+ crypto tegen de laagste tarieven en ontvang 10 euro aanmeldbonus!

Bitvavo

Handel tot 10.000 euro gratis

Koop, verkoop en bewaar meer dan 200+ crypto bij Nederlands grootste exchange

Leer winstgevend handelen in crypto

Via deze masterclass leer je winstgevend handelen op de beurs in je eigen tijd! 

Meer voor jou als belegger..

Long- en shorttips van aandelen en meer 

Laat je inspireren, of handel mee met posities in die echt worden ingenomen. 

Hoge rendementen met kleine bedrijven

Ontvang kooptips van aandelen van kleine bedrijven met een groot potentieel 

Aandelen-waarderen.nl

Beleg als een Expert: Ontdek met Onze Software de Volgende Apple of Tesla!