193654833-m

VIDEO: Crypto en podcasts met Austin Fedara van de Solana Foundation

Nadat ik nu bijna een jaar een podcast heb gehost, mocht ik gisteren voor het eerst een collega-podcasthost interviewen. Austin Federa is hoofd communicatie bij de Solana Foundation, maar host ook de gevalideerde podcast, een web3-podcast die vorig jaar opnieuw werd gelanceerd.

Het gesprek was bedoeld om over Solana te gaan – althans gedeeltelijk – maar we raakten al snel verdwaald in andere onderwerpen. We begonnen te praten over journalistiek en podcasting binnen de crypto-ruimte en deelden onze gedachten over tribalisme in deze wereld. We bespraken hoe schadelijk het is voor de ruimte als geheel en hoe, nou ja, merkwaardig de hele houding kan zijn.

Natuurlijk hebben we ons ook verdiept in het goede van crypto. Austin is duidelijk gepassioneerd door web3 en de verandering die het in de wereld kan brengen, dus het was fascinerend om zijn gedachten te horen. Hij praatte ook over de inzichten die hij heeft opgedaan door het hosten van de gevalideerde podcast.

De politiek sloop ook binnen, terwijl we kletsten over hoe verdeeld de wereld momenteel is en hoe de houding ten opzichte van crypto hierdoor wordt beïnvloed.

Naast crypto vertelde Austin over zijn achtergrond, een intrigerende mix van verschillende ervaringen die ertoe hebben geleid dat hij bij de Solana Foundation werkte – inclusief een zeer grappige anekdote over een nu failliet bedrijf dat in de begindagen op een ERC-20-token gokt van crypto (ik zal het verhaal niet verklappen).

Ik moest natuurlijk vragen stellen over Bitcoin, en Austin herhaalde zelfs een van mijn favoriete uitspraken – “Bitcoin is bedoeld om saai te zijn” – iets wat ik graag in mijn analyse beweer. Een onromantische uitspraak, maar toch de waarheid – tenminste als je het mij vraagt.

We hadden het ook over de bearmarkt, omdat ik benieuwd was naar Austin’s kijk op de dalende interesse en volumes waar de ruimte het afgelopen jaar last van heeft gehad, iets waar web3 zeker niet immuun voor is geweest. Door zoveel gasten op Validated te hosten, was het een interessant gezichtspunt.

Dan is er de toekomst – wat iedereen wil weten! Austin sprak over zijn gedachten over waar web3 naartoe gaat, hoe levensvatbaar de technologie op de lange termijn is en hoe deze toekomst eruit zou kunnen zien.

Al met al was het een erg leuke discussie over de staat van crypto in het algemeen, en Austin heeft een intrigerende achtergrond met een waarneembare energie voor de ruimte. De volgende keer zullen we het gewoon wat meer over Solana moeten hebben…

Het bericht VIDEO: Crypto en podcasts met Austin Fedara van de Solana Foundation verscheen eerst op Invezz.

Naar bron gaan

Auteur: Dan Ashmore, CFA

Deel dit artikel

Profiteer van de volgende acties: 

Finst Logo

Ontvang €10,- gratis!

Handel in 100+ crypto tegen de laagste tarieven en ontvang 10 euro aanmeldbonus!

Bitvavo

Handel tot 10.000 euro gratis

Koop, verkoop en bewaar meer dan 200+ crypto bij Nederlands grootste exchange

Leer winstgevend handelen in crypto

Via deze masterclass leer je winstgevend handelen op de beurs in je eigen tijd! 

Meer voor jou als belegger..

Long- en shorttips van aandelen en meer 

Laat je inspireren, of handel mee met posities in die echt worden ingenomen. 

Hoge rendementen met kleine bedrijven

Ontvang kooptips van aandelen van kleine bedrijven met een groot potentieel 

Aandelen-waarderen.nl

Beleg als een Expert: Ontdek met Onze Software de Volgende Apple of Tesla!