unnamed-46

Uniswap prijsvoorspelling stabiel terwijl Metacade nieuwe hoogten bereikt

De storm van 2022 op de crypto markten lijkt te gaan liggen. De prijsvolatiliteit neemt af en de symbolische prijzen over de hele linie beginnen te stabiliseren. Gevestigde coins, zoals UNI, het oorspronkelijke token voor de gedecentraliseerde exchange Uniswap, beleven een periode van prijsstabiliteit nu de crypto markten weer tot rust komen, iets dat kan worden weerspiegeld in de Uniswap prijsvoorspelling voor de rest van 2023.

Sommige crypto projecten, zoals het nieuwe crypto-gaming platform Metacade, gebruiken de stabiliteit van de markt om tijdens presale evenementen een enorm momentum op te bouwen. Toonaangevende experts lanceren optimistische prijsvoorspellingen voor opwindende nieuwe blockchain projecten, waaronder Metacade.

Wat is Metacade (MCADE)?

Metacade is een gloednieuwe sociale play-to-earn (P2E) hub met als doel een vaandeldrager te worden voor Web3-gaming, een plek waar gameliefhebbers en cryptofans samenkomen om de wereld van GameFi te verkennen als nooit tevoren. Het primaire aanbod van het platform biedt een one-stop-shop voor het breedste scala aan klassieke arcade titels naast het beste in Web3-gaming, terwijl het ongeëvenaarde P2E-mechanica biedt.

Buiten de traditionele GameFi P2E-mogelijkheden, stimuleert Metacade community opbouw door alle leden te belonen elke keer dat ze content op de hub plaatsen, door game beoordelingen, alfa- en live-chatforums via hun create-to-earn functie, en door te stijgen in klassementen als onderdeel van hun spannende compete-to-earn initiatief.

Het aanbod van Metacade aan fans van gaming en crypto gaat veel verder dan het bouwen van een virtuele arcade waar ze kunnen rondhangen met gelijkgestemde individuen. Het baanbrekende Metagrants programma maakt bijvoorbeeld deel uit van hun plannen om de volledige macht en controle over het bestuur, de financiën en de toekomst van het platform over te dragen aan de leden van de community.

De houders van MCADE-tokens kunnen stemmen op financieringsaanvragen van ontwikkelaars die exclusief voor Metacade nieuwe titels willen ontwerpen. De populairste ideeën krijgen financiering om deze nieuwe titels te creëren.

Deze illustratie van de rijke en diverse roadmap van Metacade, die aspecten belicht die het tot een goede investereing voor de lange termijn maken, heeft de aandacht getrokken van duizenden crypto- en gamingfans, die massaal willen investeren in wat hard op weg is om het populairste GameFi-platform van 2023 te worden. MCADE bevindt zich momenteel in fase 5 van de presale en heeft al meer dan $7,6m opgehaald. Het lijkt erop dat het project zich voorbereidt om naar nieuwe hoogten te stijgen.

Wat is Uniswap (UNI)?

Uniswap is een gedecentraliseerde beurs die de noodzaak van een gecentraliseerde derde partij wegneemt om de handel in cryptocurrencies mogelijk te maken. Met behulp van het Ethereum netwerk beloont Uniswap’s native crypto-token UNI degenen die liquiditeit aan de uitwisseling bieden. Ondertussen stelt het als governance-token gebruikers in staat om te stemmen over de toekomstige richting van de exchange, waardoor UNI een aantrekkelijke investeringsoptie voor de lange termijn wordt.

De bullmarkt van 2021 katapulteerde Uniswap omhoog in de crypto ranglijst met het gedecentraliseerde karakter van de exchange, waardoor gebruikers tokens konden noteren en verhandelen die niet beschikbaar waren op gecentraliseerde exchanges zoals Binance of Coinbase. Met het platform dat uitsluitend wordt aangedreven door smart contracts, kunnen gebruikers unieke handelspartnerschappen creëren in een nieuw proces dat bekend staat als swapping.

Het vertrouwen in gecentraliseerde exchanges is negatief beïnvloed door de crash van FTX in november 2022, wat heeft geresulteerd in een enorme toename van actieve wallets die in plaats daarvan het veelzijdige aanbod van Uniswap gebruiken. Een recent partnerschap met Moonpay heeft gebruikers in staat gesteld crypto op Uniswap te kopen met creditcards. Met deze baanbrekende stap wordt de toegankelijkheid voor een nieuwe generatie potentiële crypto investeerders vergroot.

Hoewel dit suggereert dat UNI een goede investering op de lange termijn zal zijn, blijven de prijsvoorspellingen van Uniswap gematigder dan die van MCADE, dat wel omhoog lijkt te schieten.

Uniswap prijsvoorspelling

Uniswap wordt momenteel verhandeld tegen $6,92, een fractie van het vorige record ooit van $44,97 dat werd behaald in de bullmarkt van 2021. De huidige Uniswap prijsvoorspellingen geven aan dat UNI tegen het einde van 2023 zal stijgen tot ongeveer $8,41, waardoor investeerders die vandaag UNI-tokens willen kopen, toegang krijgen tot gematigde winsten.

Op langere termijn lijkt de prijs van UNI in 2025 te stijgen tot ongeveer $19,14, een beweging van iets minder dan 3x ten opzichte van de huidige positie.

Metacade prijsvoorspelling

Metacade is tijdens het presale evenement beschikbaar voor $0,0155 per token, een bedrag dat met elke presale ronde zal toenemen tot een uiteindelijke waarde van $0,02, wanneer het wordt gelanceerd op gedecentraliseerde en gecentraliseerde exchanges.

Voorspellingen zijn dat MCADE in 2023 met 10x zou kunnen toenemen, aangezien de vraag naar het token waarschijnlijk zal stijgen nadat het presale momentum overgaat in het bredere publieke bewustzijn, met voor sommige kwartalen prijsvoorspellingen van $1.

Op de langere termijn, met een groei van de GameFi-markt met ongeveer 70% op jaarbasis tussen nu en 2027, is het potentieel voor Metacade om marktleider te worden in de crypto-gaming-ruimte duidelijk. Veel experts voorspellen dat de prijs van MCADE in 2025 $5 kan bereiken en tegen het einde van het decennium zal blijven stijgen.

MCADE lijkt nieuwe hoogten te bereiken in 2023

De toekomst van Uniswap lijkt gematigde groeiniveaus te bieden in 2023 en daarna, aangezien het zichzelf wil positioneren als een toonaangevende gedecentraliseerde exchange. Prijsvoorspellingen suggereren een veel stabieler groeiniveau dan de verwachte explosie van de prijs van MCADE dit jaar, wat goed nieuws is voor bestaande UNI-tokenhouders.

Bullish investeerders die op zoek zijn naar enorme winsten, kunnen echter rijkelijk profiteren van investeringen in de MCADE-presale voordat het token wordt uitgewisseld en volledig viraal gaat. Aangezien elke ronde van de presale naar verwachting snel uitverkocht zal zijn, is het belangrijk om nu actie te ondernemen en teleurstelling te voorkomen.

Je kunt Uniswap (UNI) hier bij eToro kopen.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale.

The post Uniswap prijsvoorspelling stabiel terwijl Metacade nieuwe hoogten bereikt appeared first on Invezz.

Naar bron gaan

Auteur: Alice Davies

Deel dit artikel

Profiteer van de volgende acties: 

Finst Logo

Ontvang €10,- gratis!

Handel in 100+ crypto tegen de laagste tarieven en ontvang 10 euro aanmeldbonus!

Bitvavo

Handel tot 10.000 euro gratis

Koop, verkoop en bewaar meer dan 200+ crypto bij Nederlands grootste exchange

Leer winstgevend handelen in crypto

Via deze masterclass leer je winstgevend handelen op de beurs in je eigen tijd! 

Meer voor jou als belegger..

Long- en shorttips van aandelen en meer 

Laat je inspireren, of handel mee met posities in die echt worden ingenomen. 

Hoge rendementen met kleine bedrijven

Ontvang kooptips van aandelen van kleine bedrijven met een groot potentieel 

Aandelen-waarderen.nl

Beleg als een Expert: Ontdek met Onze Software de Volgende Apple of Tesla!