twitter-to-offer-crypto-trading

Twitter gaat crypto- en aandelenhandel aanbieden in samenwerking met eToro

Na maanden van anticipatie kunnen Twitter-gebruikers nu cryptocurrencies en andere activa verhandelen. Dit volgt op een nieuwe samenwerking met eToro waarbij de sociale investeringsgigant eToro Twitter-gebruikers real-time prijzen voor aandelen, crypto en andere activa zal bieden.

Gebruikers die in een van de activa willen investeren, worden doorverwezen naar het eToro-platform. De nieuwe dienst heet “$Cashtags.”

Wanneer is de Twitter service “$Cashtags” beschikbaar?

Volgens informatie van CNBC en bevestigd door eToro via een tweet, zal de “$Cashtags”-service vanaf donderdag 13 april 2023 beschikbaar zijn op Twitter.

Het nieuws komt nadat Twitter het logo tijdelijk heeft veranderd in een doge; iets dat de prijs van Dogecoin (DOGE) aanzienlijk deed stijgen.

De $Cashtags sluiten aan bij de plannen van Elon Musk om financiële diensten in het platform te integreren, als onderdeel van zijn plannen om een ‘super-app’ te maken. Het platform heeft al een aanvraag gedaan bij de autoriteiten om de diensten aan te bieden en het is afwachten of het toestemming krijgt om door te gaan met zijn voornemens.

Elon Musk, die Twitter voor ongeveer $44 miljard verwierf, heeft ook aangegeven dat hij wenst dat het sociale-mediaplatform zowel crypto als fiat-valuta’s kan opnemen in het voorgestelde betalingssysteem dat naar verwachting zal wedijveren met PayPal (NASDAQ: PYPL) en Apple Pay.

The post Twitter gaat crypto- en aandelenhandel aanbieden in samenwerking met eToro appeared first on Invezz.

Naar bron gaan

Auteur: Charles Thuo

Deel dit artikel