unnamed-36

Top Metaverse projecten krijgen een boost van Fidelity-investeringen – kan Metacade ook groeien?

De Amerikaanse multinationale financiële dienstverlener Fidelity Investments heeft de intentie aangekondigd om een eigen metaverse project, The Fidelity Stack, te lanceren. Met behulp van het virtual reality-platform voor digitaal onroerend goed van Decentraland wordt The Fidelity Stack aangeprezen als een “meeslepende metaverse-ervaring” waarin spelers worden uitgenodigd om de Invest Quest challenge te voltooien.

Met een andere wereldwijde financiële kolos die de kracht en het potentieel van de metaverse overneemt, vragen experts zich af wat dit betekent voor de bredere crypto community. Naarmate een nieuw publiek toegang krijgt tot de mogelijkheden die de metaverse biedt, zijn de kansen voor nieuwe metaverse projecten, zoals het GameFi-platform Metacade, enorm.

Wat is Metacade?

Metacade wil het verleden combineren met de toekomst, met een revolutionaire nieuwe virtuele arcade voor video gaming. Hier worden klassieke arcade-games van weleer op een nieuw platform gehost, naast moderne arcade-titels die worden aangedreven door de beste Web3-technologie. De opwindende plannen lijken klaar om het landschap voor blockchain gaming te transformeren met hun ongeëvenaarde legioen van play-to-earn (P2E) titels die gamers de keuze bieden om de jaren terug te draaien of vooruit te kijken naar de toekomst. En dat allemaal op één plek.

Hoewel de primaire focus van het platform het lanceren van metaverse P2E-gaming in een nieuwe stratosfeer is, is Metacade veel meer dan een one-trick pony. Naast de P2E-mechanica zijn er verschillende andere inkomstenbronnen waarmee de community passief inkomen kan ontvangen. Het create-to-earn programma beloont spelers bijvoorbeeld voor het delen van alfa, het schrijven van game beoordelingen en het bijdragen aan livechats. Hoe meer een individu sociaal communiceert met de community, hoe meer crypto-beloningen er mogelijk zijn.

Andere inkomstenstromen zijn het compete-to-earn programma, waar gebruikers MCADE-tokens, de oorspronkelijke munt van het platform, kunnen inzetten om deel te nemen aan online toernooien en regelmatige prijstrekkingen om mee te kunnen doen met het winnen van een deel van de lucratieve prijzenpotten. Het work-to-earn initiatief wordt gelanceerd in het vierde kwartaal van 2024. Leden van de community kunnen geld verdienen door middel van het aannemen van klussen, het uitvoeren van bètatests voor nieuwe Metacade-titels en fulltime carrièremogelijkheden in Web3-ontwikkeling te zoeken op het jobboard van de hub.

Hoe werkt Metacade?

Het MCADE-token voedt de hele Metacade-operatie en wordt gefinancierd via verschillende inkomstenstromen. De community van het platform kan bijdragen via het compete-to-earn token staking en profiteren van het uitgebreide aanbod aan pay-to-play-titels op de hub, net zoals in een echte arcade.

Externe financiering wordt via verschillende routes ontvangen, waaronder de verkoop van advertentieruimte aan verschillende bedrijven, waardoor andere gamingbedrijven die hun games op Metacade kunnen lanceren via de launchpad-functionaliteit van het platform, en het in rekening brengen van Web3-bedrijven om Web3-vacatures op het jobboard van de hub te plaatsen.

Deze financiering biedt de volledige stroom coins die in de wallet van de community stroomt als crypto-beloningen en -financiering – een van de meest opwindende functies van het platform.

Metacade: innovatie bij gaming metaverse projecten stimuleren

De kers op de taart van Metacade is het innovatieve Metagrants programma, dat de ontwikkeling van exclusieve nieuwe P2E-titels aanmoedigt en tegelijkertijd het beste talent voor game-ontwikkeling promoot om de volgende stappen in Web3-ontwerp te zetten. Het programma wordt gelanceerd in het derde kwartaal van 2023.

Ontwikkelaars kunnen subsidies aanvragen bij het maken van nieuwe P2E-games waarvan ze denken dat deze interessant zijn voor de Metacade-gamingcommunity. Het platform heeft volledige autonomie om de titels te selecteren die gebruikers willen spelen. De meest populaire ideeën krijgen financiering voordat deze in productie gaan.

De vele uiteenlopende voordelen van het Metagrants programma zullen overal in Metacade en in de bredere GameFi-industrie voelbaar zijn. Metacade ontvangt de best mogelijke nieuwe games die met de hand zijn geselecteerd door zijn gebruikers, terwijl het de concurrentie voor blijft door regelmatig spannende nieuwe titels uit te brengen.

Ondertussen krijgen ontwikkelaars de kans om essentiële werkervaring op te doen in Web3-ontwikkeling, wat hen goed van pas komt bij het solliciteren op vacatures op het jobboard van de hub. De bredere Web3 community heeft baat bij het beste en meest innovatieve nieuwe talent dat de industrie vooruit helpt.

Kan Metacade Fidelity Investments aan?

Het mooie van metaverse projecten is dat de kleine projecten grote stappen kunnen maken en altijd kunnen winnen. Ter vergelijking: het nieuwe metaverse project van Fidelity zal aantrekkelijk zijn voor diegenen die geïnteresseerd zijn in financiële diensten. Terwijl de brede aantrekkingskracht van Metacade ervoor zorgt dat het een van de beste projecten op de metaverse van 2023 kan zijn.

Hoewel Fidelity kan vertrouwen op de enorme financiële kracht die hoort bij een van de grootste financiële dienstverleners in de VS, lijkt Metacade’s door de community geleide aanpak de norm te worden onder metaverse projecten, aangezien gebruikers samen de macht van grote bedrijven decentraliseren en terugplaatsen in handen van de community.

MCADE: misschien wel het beste metaverse-project dat in 2023 te koop is

Metacade lanceerde onlangs het MCADE-presale evenement en kreeg al snel een enorm momentum. De presale is in volle gang en heeft tot nu toe een ongelooflijke $6.1 miljoen opgebracht.

Elke presales fase zal naar verwachting snel uitverkocht zijn, dus beleggers die op zoek zijn naar uitstekende waarde op de lange termijn, doen er verstandig aan om tokens te kopen tegen de huidige waarde van $0.014. De populariteit die Metacade aan het opbouwen is, gecombineerd met de plannen om de GameFi-industrie te veroveren, maakt het een van de beste metaverse projecten die beschikbaar zijn in 2023, met uitstekende vooruitzichten voor grote winsten op de lange termijn.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale.

Het bericht Top Metaverse projecten krijgen een boost van Fidelity-investeringen – kan Metacade ook groeien? verscheen eerst op Invezz.

Naar bron gaan

Auteur: Alice Davies

Deel dit artikel

Profiteer van de volgende acties: 

Finst Logo

Ontvang €10,- gratis!

Handel in 100+ crypto tegen de laagste tarieven en ontvang 10 euro aanmeldbonus!

Bitvavo

Handel tot 10.000 euro gratis

Koop, verkoop en bewaar meer dan 200+ crypto bij Nederlands grootste exchange

Leer winstgevend handelen in crypto

Via deze masterclass leer je winstgevend handelen op de beurs in je eigen tijd! 

Meer voor jou als belegger..

Long- en shorttips van aandelen en meer 

Laat je inspireren, of handel mee met posities in die echt worden ingenomen. 

Hoge rendementen met kleine bedrijven

Ontvang kooptips van aandelen van kleine bedrijven met een groot potentieel 

Aandelen-waarderen.nl

Beleg als een Expert: Ontdek met Onze Software de Volgende Apple of Tesla!