unnamed-51

Telegramgroepen met investeerders staan bol van de presale van AltSignals

De crypto wereld lijkt een favoriete methode te hebben gevonden voor alle communicatie en het uitwisselen van ideeën, namelijk de instant messenger-service Telegram. Dat betekent vaak dat nieuwe presales om in te investeren op deze app te vinden zijn.

Oplettende beleggers zijn momenteel getuige van een golf van opwinding binnen Telegram als gevolg van de aanstaande AltSignals crypto presale. Velen binnen de ruimte zien deze presale als een zeldzame kans om te investeren en enorme winsten te behalen dankzij de sterke propositie van het project en het belangrijke vermogen om gebruik te maken van de enorme community.

AltSignals heeft met het productaanbod een uitgebreide community met meer dan 50.000 crypto handelaren opgebouwd. Deze gevestigde basis, samen met een sterk afgeprijsde presale op een token ondersteund door een enorm succesvol product, zijn solide redenen die bijdragen aan de opwinding, waarbij ASI toegang geeft tot ActualizeAI – de volgende evolutie in premium signalen.

Wat is AltSignals?

AltSignals heeft deze uitstekende reputatie opgebouwd door handelssignalen van extreem hoge kwaliteit te leveren voor dagelijkse crypto transacties, Binance-futures, Forex, CFD en aandelen. Misschien wel de duidelijkste indicator van hoe sterk het klantenbestand de ervaring waardeert, is de Trustpilot-beoordeling van AltSignals, met meer dan 500 ‘Uitstekend’-beoordelingen en een algemene beoordeling van 4,9/5.

AltSignals heeft sinds de lancering in 2017 een toegewijde community van meer dan 50.000 gebruikers opgebouwd en heeft zichzelf gevestigd als een leider in het helpen van van handelaren van alle niveaus, die dagelijks ongelofelijke resultaten behalen dankzij de ondersteuning van het platform.

AltSignals bouwt aan de indicator tool ActualizeAI, die geavanceerde AI gebruikt op basis van natuurlijke taalverwerking en sentimentanalyse, om constant de markten te scannen en door machine learning aangestuurde handelsmogelijkheden te vinden en deze zo snel mogelijk aan handelaren te communiceren. Zij hebben hierdoor een vitaal voordeel op de concurrentie en zijn zo in staat om te investeren met maximale winsten.

De voordelen van het signaal spreken voor zich, met AltSignals-technologie die een slagingspercentage van 70-83% levert op ETH- en BTC-transacties. Dit percentage is een cruciaal bewijs voor de enorme populariteit van het platform en het laat zien dat de ASI presale waarschijnlijk op hetzelfde succes kan rekenen.

Hoe werkt AltSignals?

AltSignals maakt gebruik van zowel fundamentele als technische analyse om een complete dataset te bieden voor de geavanceerde algoritmen die worden gebruikt om transacties te identificeren. Met de toevoeging van machine learning zal de patroonherkenning vrijwel ongeëvenaard zijn, wat bijdraagt aan de enorme successen die tot nu toe zijn geboekt.

De huidige technologie, AltAlgo™, heeft ongelooflijke resultaten opgeleverd voor handelaren. De technologie heeft de positie van AltSignals als marktleider in handelssignalen voor winstmaximalisatie in een groot aantal verschillende markten versterkt. Dit heeft talloze handelaren in staat gesteld de concurrentie te verslaan en te investeren op de manier dat ze het meeste uit hun transacties halen.

Deze bewezen technologie heeft handelaren al meer dan 3.700 cruciale signalen gegeven. Met leermateriaal en coaching om handelaren van alle niveaus te ondersteunen, is AltSignals misschien wel een van de grootste samenwerkingsverbanden van ervaren cryptohandelaren die er zijn – vandaar de opwinding over de volgende fase van productontwikkeling. 

De ASI-presale markeert ook de lancering van de ActualizeAI Club, waar tokenhouders hun ASI-tokens kunnen gebruiken om zich aan te melden voor exclusieve bètatoegang tot alle nieuwe releases. De groep biedt een waardevolle afzetmarkt en dient om slimme handelaren voor te blijven op de markten. Deelnemen aan de groep biedt gebruikers ook de mogelijkheid om nog meer ASI-tokens te verdienen, die in het eerste kwartaal van 2023 worden gelanceerd.

Wat is ASI?

Het ASI-token is gebouwd op de Ethereum blockchain en biedt een hoog beveiligingsniveau voor ASI-houders. Het token zelf is een utility-token met cruciale rollen op het AltSignals-platform, waarbij ASI-eigendom van fundamenteel belang is voor toegang tot verschillende, exclusieve delen van het platform en extra soorten signalen, zoals die voor het ActualizeAI-product.

ASI zal de sleutel zijn tot vroege toegang tot handelssignalen voordat andere handelaren hierbij kunnen. Deze voorsprong op de concurrentie zal enorme winst opleveren voor het token. Wanneer gebruikers massaal naar het platform komen, zal dit voordeel zeker een fundamentele drijfveer zijn die bijdraagt aan de ongelooflijke interesse die tot nu toe al is getoond in de presale van het project.

Het token speelt tevens een rol bij het mogelijk maken van waarde-uitwisselingen op het AltSignals-platform, zoals onder andere toegang tot leermiddelen. Dit hoge niveau van utility betekent dat velen verwachten dat ASI veel koopdruk zal zien, wat de prijs van het token verder zou moeten opdrijven. Alsof dat nog niet genoeg is, zal het ASI-token een buyback en burning plan van 3-5 jaar hebben om een deflatoir effect op de levering van ASI te verzekeren – wat waarschijnlijk ook de prijs van het token zal opdrijven.

Wordt ASI beschouwd als een goede investering?

Ervaren crypto investeerders weten dat een crypto presale enorme opbrengsten kan inluiden, met toegang tot sterk gereduceerde prijzen die beschikbaar zijn en een beperkt bewustzijn van het project dat aanzienlijke waardeproposities creëert. De ASI crypto-presale is hier een fantastisch voorbeeld van. Het project biedt een unieke kans voor beleggers die investeren, om in te stappen bij een project dat bestemd is voor grootsheid.

Vanwege het nu al enorme gebruikersbestand en de solide beoordelingen van het project, voorspellen analisten een mooie toekomst voor AltSignals en ASI. De presale heeft al $112k opgebracht in slechts 2 dagen. Velen speculeren al over de vraag of het token in 2023 door de grens van $1 zal breken en lijdt het geen twijfel dat iedereen die in ASI zal investeren een opwindend 2023 voor de boeg zal hebben.

Je kunt hier deelnemen aan de ASI presale.

The post Telegramgroepen met investeerders staan bol van de presale van AltSignals appeared first on Invezz.

Naar bron gaan

Auteur: Alice Davies

Deel dit artikel

Profiteer van de volgende acties: 

Finst Logo

Ontvang €10,- gratis!

Handel in 100+ crypto tegen de laagste tarieven en ontvang 10 euro aanmeldbonus!

Bitvavo

Handel tot 10.000 euro gratis

Koop, verkoop en bewaar meer dan 200+ crypto bij Nederlands grootste exchange

Leer winstgevend handelen in crypto

Via deze masterclass leer je winstgevend handelen op de beurs in je eigen tijd! 

Meer voor jou als belegger..

Long- en shorttips van aandelen en meer 

Laat je inspireren, of handel mee met posities in die echt worden ingenomen. 

Hoge rendementen met kleine bedrijven

Ontvang kooptips van aandelen van kleine bedrijven met een groot potentieel 

Aandelen-waarderen.nl

Beleg als een Expert: Ontdek met Onze Software de Volgende Apple of Tesla!