unnamed-37

Solana’s prijsvoorspelling is bearish terwijl Metacade bullish is

Investeren in crypto is een ongelooflijke kans. Je kunt op de begane grond instappen bij een enorme technologische innovatie waarvan is voorspeld dat deze het voorkomen van veel verschillende industrieën over de hele wereld zal veranderen.

Hoewel cryptocurrency naar verwachting enorme rendementen zal blijven opleveren in vergelijking met activaklassen zoals aandelen, is het van cruciaal belang om de beste investering te kunnen kiezen. Dit houdt in dat je moet proberen de vraag te achterhalen: wat is de betere investering?

De prijsvoorspelling van Solana, vergeleken met de prognoses voor Metacade, laat zien dat instappen tijdens een presale waarschijnlijk de sleutel is tot het genereren van een enorm rendement op je investering. Lees verder om te begrijpen wat beleggers moeten weten voor het investeren in crypto en de het vinden van de beste optie.

Is Metacade de perfecte crypto om in te investeren tijdens de bearmarkt?

Metacade lijkt een perfect voorbeeld te zijn van een beschikbare mogelijkheid om te investeren in crypto, voor degenen die slim genoeg zijn om het te herkennen. De recente release van het whitepaper van het project heeft veel aandacht getrokken onder ervaren investeerders vanwege de uitgebreide en ambitieuze plannen die het team heeft geschetst.

Het is geen wonder dat de Metacade presale zo’n golf van activiteit heeft gekend, waarbij in de eerste paar weken razendsnel $2,7 miljoen werd opgehaald. Sindsdien is er $6.3m geïnvesteerd, wat aangeeft dat de presale waarschijnlijk niet veel langer open zal blijven.

Wat is Solana (SOL)?

Solana is een layer-1-protocol, wat betekent dat het het moet opnemen tegen projecten als Ethereum (ETH) en Avalanche (AVAX), die ook openbare, permissionless blockchain-netwerken bieden. Solana gebruikt een uniek consensusmechanisme dat bekend staat als proof-of-history, waardoor het effectiever kan worden geschaald dan Ethereum, beweert het project.

Solana heeft de steun van een aantal grote durfkapitaalfondsen en heeft kunnen investeren in de groei van een grote community van ontwikkelaars die erop voortbouwen. Hoewel Ethereum in de loop van de geschiedenis een ongelooflijke uptime heeft laten zien, werd Solana geplaagd door storingen, waardoor het vertrouwen in de betrouwbaarheid van het platform afnam.

Net als veel andere gevestigde projecten heeft Solana tijdens de bearmarkt een dramatische daling doorgemaakt ten opzichte van de prijzen die in 2021 werden bereikt. Een deel van de uitdaging waarmee Solana wordt geconfronteerd, is de noodzaak om het momentum terug te winnen dat het heeft verloren – een moeilijke vraag nu er projecten met een groter potentieel ontstaan.

Solana prijsvoorspelling: kan SOL verloren terrein terugwinnen?

Solana heeft niet alleen te maken gehad met de dalingen in crypto als gevolg van het begin van de bearmarkt, maar ook als gevolg van technische problemen en een hechte relatie met de uit de gratie geraakte FTX-oprichter Sam Bankman-Fried.

Als het project afstand kan nemen van de krantenkoppen en in plaats daarvan wat momentum kan opbouwen voor use cases met een hoog volume, zien SOL-houders mogelijk een stijging van 25% in de SOL-prijs tot $20, maar de eerdere hoogtepunten van meer dan $200 zijn gegarandeerd iets uit het verleden.

Een prijsvoorspelling van Solana voor 2025 is vergelijkbaar en bereikt misschien $28, waarbij het project in de nabije toekomst waarschijnlijk slechts een bescheiden rendement zal opleveren.

Wat is Metacade (MCADE)?

Metacade schudt de wereld van gaming wakker door ‘s werelds grootste play-to-earn (P2E) on-chain arcade te creëren, waardoor het een geweldige optie is voor beleggers die investeren in crypto en op zoek zijn naar grote opbrengsten. Met Metacade dat zich richt op alle soorten gamers door middel van zowel casual als competitief spel, lijkt het erop dat het platform aanzienlijke gebruikersaantallen zal zien wanneer het platform in begin 2023 lanceert.

Metacade creëert een enorme game-ervaring voor de community, met een uitgebreid beloningssysteem waarmee gebruikers een inkomen kunnen verdienen door games te spelen op een manier die bij hen past, evenals voor andere bijdragen aan de community zoals het schrijven van game beoordelingen, het delen van alfa en andere manieren van deelname aan het platform.

Hoe werkt MCADE?

Een robuust en breed beloningssysteem wordt mogelijk gemaakt door het MCADE utility token. De community kan het token verdienen door games te spelen en activiteiten te ondernemen op het platform.

Door investeerders toe te staan hun MCADE in te zetten in ruil voor een passief inkomen, stimuleert het project ook het bezit voor de lange termijn en verdeelt het zelfs staking-beloningen in stable coins om het aanbod van MCADE niet te verwateren.

De community krijgt een grote rol bij het vormgeven van de toekomstige richting van het project, waarbij Metagrants de MCADE-houders de kans geven om te stemmen over welke games ze op het platform willen zien worden gebouwd en financiering uit de schatkist wordt gedelegeerd aan de meest populaire projecten.

Dit zal waarschijnlijk leiden tot een hoge mate van betrokkenheid en retentie van gebruikers, die beide van cruciaal belang zijn voor de groei van het platform.

Metacade prijsvoorspelling: kan MCADE $2 bereiken?

MCADE zou een stijging van 100x kunnen zien vanaf het einde van de presale in 2023. Het enorme potentieel van het project, naast de cruciale rol van het MCADE-token, betekent dat het project eruit ziet als een winnaar voor beleggers die willen investeren in crypto.

Op de langere termijn zouden we kunnen zien dat MCADE tegen 2025 $5 bereikt, gezien de verwachte groei van GameFi, waarbij Metacade zich precies in het midden positioneert.

Metacade (MCADE) vs. Solana (SOL) prijsvoorspelling: wat is de beste optie voor het investeren in crypto?

Ongetwijfeld lijkt MCADE de sterkere optie voor investeren in crypto te zijn, zowel vanwege  de slecht uitziende Solana prijsvoorspelling als het astronomische potentieel van Metacade.

Of beleggers nu op zoek zijn naar rendement in 2023 of bereid zijn wat langer te wachten, MCADE is een project waarbij de kans het grootste is dat het aan de verwachtingen zullen voldoen.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale.

Het bericht Solana’s prijsvoorspelling is bearish terwijl Metacade bullish is verscheen eerst op Invezz.

Naar bron gaan

Auteur: Alice Davies

Deel dit artikel

Profiteer van de volgende acties: 

Finst Logo

Ontvang €10,- gratis!

Handel in 100+ crypto tegen de laagste tarieven en ontvang 10 euro aanmeldbonus!

Bitvavo

Handel tot 10.000 euro gratis

Koop, verkoop en bewaar meer dan 200+ crypto bij Nederlands grootste exchange

Leer winstgevend handelen in crypto

Via deze masterclass leer je winstgevend handelen op de beurs in je eigen tijd! 

Meer voor jou als belegger..

Long- en shorttips van aandelen en meer 

Laat je inspireren, of handel mee met posities in die echt worden ingenomen. 

Hoge rendementen met kleine bedrijven

Ontvang kooptips van aandelen van kleine bedrijven met een groot potentieel 

Aandelen-waarderen.nl

Beleg als een Expert: Ontdek met Onze Software de Volgende Apple of Tesla!