solana-sol-logo-on-mobile-phone-1-scaled-1

Prijs SOL stijgt 14% voorafgaand aan de lancering van Solana’s Saga Mobile

SOL, het oorspronkelijke token van Solana, heeft de afgelopen 24 uur een winst met dubbele cijfers behaald, aangezien er bulls verschijnen voorafgaand aan de langverwachte lancering van de Solana Mobile Saga.

Op dinsdag, toen de prijs van Bitcoin voor het eerst in 10 maanden weer boven de $30.000 uitkwam, compenseerde Solana de opwaartse druk met een eigen opleving. SOL werd verhandeld tot een hoogtepunt van $23,74, een stijging van meer dan 14% op het moment van schrijven naarmate de opwinding rond het evenement van 13 april toeneemt.

De prijs van Solana zou een grote katalysator kunnen zijn bij de lancering van Saga Mobile

Het Saga-evenement, dat live wordt uitgezonden vanuit San Francisco op de Solana Mobile-website, zal voor en na waarschijnlijk een belangrijke prijskatalysator zijn. Solana Mobile kondigde afgelopen juni Saga aan en de lanceringsdatum op 23 maart van dit jaar.

Een keynote-toespraak van Anatoly Yakovenko, CEO van Solana Labs, zal het hoogtepunt van de dag zijn, waarbij de gemeenschap meer inzicht krijgt in de Web3-vriendelijke mobiel.

Maar zelfs als de door Android aangedreven telefoon de Web3 naar de portemonnee van de gebruiker brengt – en naadloze toegang biedt tot cryptohandel, het slaan van NFT’s, on-chain gaming en dApps, zullen SOL-houders ook één oog op de markt hebben.

SOL prijsvooruitzichten voor de korte termijn

Zoals te zien is op de dagelijkse grafiek hieronder, is SOL boven de bovenste trendlijn van een dalend parallel kanaalpatroon gebroken.

Solana-prijsgrafiek met SOL-uitbraak boven dalend kanaal. Bron: TradingView

Een bullish outlook voor het token suggereert een mogelijke uitbraak op korte termijn als bulls boven de bovenste trendlijn van het kanaal blijven.

Crypto-analist Altcoin Sherpa zegt dat SOL/USD een zet moet doen voor de 200-daagse EMA om de kans op een verdere stijging te vergroten. Het gebied dat de analist benadrukt, presenteert momenteel een onmiddellijke aanbodmuur in de buurt van $26.

Bij een succesvolle doorbraak en hertest zouden kopers echter kunnen streven naar $40. De dagelijkse RSI-vooruitzichten suggereren dat bulls nog een stap omhoog kunnen zien ten opzichte van de huidige niveaus.

Aan de andere kant biedt de 50-daagse EMA ondersteuning rond de $21, wat sinds half maart een sterke vraagzone is. Bulls hoopt dat de Saga-lancering voor mobiele apparaten niet wordt gepresenteerd als een ‘sell-the-news’-evenement.

Als dat zo is, kan een daling naar het gebied rond $16 verdere verliezen voor SOL bedreigen.

The post Prijs SOL stijgt 14% voorafgaand aan de lancering van Solana’s Saga Mobile appeared first on Invezz.

Naar bron gaan

Auteur: Benson Toti

Deel dit artikel

Profiteer van de volgende acties: 

Finst Logo

Ontvang €10,- gratis!

Handel in 100+ crypto tegen de laagste tarieven en ontvang 10 euro aanmeldbonus!

Bitvavo

Handel tot 10.000 euro gratis

Koop, verkoop en bewaar meer dan 200+ crypto bij Nederlands grootste exchange

Leer winstgevend handelen in crypto

Via deze masterclass leer je winstgevend handelen op de beurs in je eigen tijd! 

Meer voor jou als belegger..

Long- en shorttips van aandelen en meer 

Laat je inspireren, of handel mee met posities in die echt worden ingenomen. 

Hoge rendementen met kleine bedrijven

Ontvang kooptips van aandelen van kleine bedrijven met een groot potentieel 

Aandelen-waarderen.nl

Beleg als een Expert: Ontdek met Onze Software de Volgende Apple of Tesla!