metacade-mcade

Positieve katalysatoren kunnen de prijs van Metacade opdrijven in 2023

De prijs van Metacade (MCADE) is de afgelopen dagen redelijk goed gebleven, aangezien het nieuw genoteerde token aan kracht wint. Het MCADE-token werd de afgelopen dagen verhandeld tegen $0,018, waardoor het volgens Coinbase een indicatieve marktkapitalisatie van meer dan $25 miljoen heeft.

Laatste Metacade nieuws

Een van de populairste onderwerpen van het cryptonieuws van de afgelopen dagen ging over Metacade, een nieuw blockchain-project in de game-industrie. De ontwikkelaars sloten eind maart de presale af, waarmee ze meer dan $16 miljoen ophaalden. Dit maakte het een van de beste symbolische verkopen van het jaar.

Daarna heeft Metacade verschillende krantenkoppen gehaald. Zo lanceerden de ontwikkelaars het token op Uniswap, de grootste gedecentraliseerde exchange ter wereld. Dit betekent dat gebruikers het token nu kunnen kopen en verkopen.

De ontwikkelaars hebben laten doorschemeren dat er binnenkort meer vermeldingen op exchanges zullen plaatsvinden. Zoals we hier schreven, is de planning dat het token op Bitmart zal worden vermeld in de week die eindigt op 16 april, gevolgd door MEXC in de laatste week van de maand. Historisch gezien doen cryptocurrencies het goed wanneer ze op grote beurzen worden vermeld. Bijvoorbeeld, de ICP van Internet Computer maakte onlangs een sprong nadat hij op Poloniex werd vermeld.

Daarom is de kans groot dat de MCADE-prijs het de komende maanden goed zal doen, aangezien meer beurzen zoals Binance, OKX en Crypto.com deze vermelden. Volgens de whitepaper zullen de meeste van deze noteringen in het tweede kwartaal plaatsvinden.

Metacade heeft ook ander belangrijk nieuws gehaald. Het token werd bijvoorbeeld geaccepteerd en vermeld op enkele van de grootste platforms ter wereld. Het is genoteerd op CoinGecko en CoinMarketCap, twee van de grootste cryptoprijzen trackers in de branche, en het token is genoteerd op Coinbase, de gigantische Amerikaanse gecentraliseerde beurs.

Ander belangrijk nieuws over Metacade was dat de ontwikkelaars de liquiditeitsblokkeringsperiode aankondigden. In een verklaring zeiden ze dat Liquidity tot 10 mei van dit jaar op slot gaat. Volgens deze website is 98,48% van de liquiditeit vergrendeld.

Terugkeer van de razende bull

De andere katalysator voor de Metacade-prijs is dat er tekenen zijn dat de razende stier in de cryptomarkt terugkeert. Op dinsdag overschreed Bitcoin het psychologische niveau van $30.000, wat betekent dat de prijs alleen al in 2023 met meer dan 80% is gestegen. Het presteerde beter dan andere financiële topactiva zoals de Nasdaq 100 en goud.

Deze prestatie is vooral te danken aan het toenemende optimisme dat de Federal Reserve op het punt staat haar wandelcyclus te beëindigen naarmate de economie vertraagt. De meeste analisten zijn het erover eens dat de Fed in mei de rente met 25 basispunten zal verhogen en daarna een strategische pauze zal inlassen.

Als dit gebeurt, zal de Fed zich aansluiten bij andere populaire centrale banken zoals die uit Canada, Australië en India die zijn gepauzeerd. Na het beëindigen van de renteverhogingen bestaat de mogelijkheid dat de meeste cryptocurrencies ook zullen blijven stijgen. Bitcoin is zelfs naar een hoogtepunt in meerdere maanden gestegen sinds de Fed haar renteverhogingen heeft verlaagd van 0,75% naar 0,50% naar 0,25%.

Daarom zijn sommige analisten, waaronder Mike Novogratz van Galaxy Digital, van mening dat Bitcoin de komende maanden naar het hoogste punt ooit van $67.000 zal stijgen. Als dit gebeurt, betekent dit dat andere altcoins zoals Metacade dit voorbeeld zullen volgen, omdat ze een nauwe correlatie hebben.

Watch here: https://www.youtube.com/embed/Kd1b8BaJLPs?feature=oembed

Katalysator voor productontwikkeling

De andere belangrijke reden waarom de MCADE-prijs zal stijgen, is dat de ontwikkelaars de game in de komende maanden zullen lanceren. Volgens de whitepaper wordt de klassieke arcadegame in het derde kwartaal van dit jaar gelanceerd. De lancering van meer externe games in de arcade en toernooien zal hierop volgen.

Zoals we hebben gezien bij andere spelplatforms zoals Gala Games en Sandbox, stijgen hun tokens meestal wanneer er grote product- of game-lanceringen zijn. De ontwikkelaars zullen ook metagrants lanceren om het ecosysteem te laten groeien.

Daarom zal een combinatie van een positieve macro-omgeving en productspecifieke upgrades de prijs van Metacade de komende maanden waarschijnlijk opdrijven.

The post Positieve katalysatoren kunnen de prijs van Metacade opdrijven in 2023 appeared first on Invezz.

Naar bron gaan

Auteur: Crispus Nyaga

Deel dit artikel

Profiteer van de volgende acties: 

Finst Logo

Ontvang €10,- gratis!

Handel in 100+ crypto tegen de laagste tarieven en ontvang 10 euro aanmeldbonus!

Bitvavo

Handel tot 10.000 euro gratis

Koop, verkoop en bewaar meer dan 200+ crypto bij Nederlands grootste exchange

Leer winstgevend handelen in crypto

Via deze masterclass leer je winstgevend handelen op de beurs in je eigen tijd! 

Meer voor jou als belegger..

Long- en shorttips van aandelen en meer 

Laat je inspireren, of handel mee met posities in die echt worden ingenomen. 

Hoge rendementen met kleine bedrijven

Ontvang kooptips van aandelen van kleine bedrijven met een groot potentieel 

Aandelen-waarderen.nl

Beleg als een Expert: Ontdek met Onze Software de Volgende Apple of Tesla!