pleasure-coin-skyrockets

Pleasure Coin schiet omhoog voorafgaand aan langverwachte community-update/AMA

Pleasure Coin (NSFW) stijgt tegen de algemene cryptomarkttrend in, waardoor de wereldwijde marktkapitalisatie voor cryptocurrency vandaag met meer dan 2% is gedaald.

De prijs van NSFW stijgt voornamelijk in afwachting van de community-update/AMA van vandaag, die het Pleasure Network-team naar verwachting zal aankondigen via zijn YouTube-kanaal. Van het team wordt verwacht dat het een “Live Update maakt met enkele mooie aankondigingen! Onderwijs, Creator First en volwassen marketing! Dit alles gevoed door Pleasure Coin [$NSFW].”

Wat is Pleasure Coin?

Pleasure Coin is het native token van Pleasure Network, een ecosysteem voor volwassen industrie dat individuen en bedrijven sterker maakt. Het is een ERC-20-token gebouwd op de Polygon (MATIC)-keten.

Pleasure Network creëert in de eerste plaats veilige en inclusieve platforms voor volwassenen, mogelijk gemaakt door het NSFW-token. Deze platforms voor volwassenen maximaliseren “de ervaring tussen maker en fan met frisse, innovatieve tools die zijn ontworpen om zinvolle interactie te bevorderen.”

Pleasure Network stelt dat haar visie is:

“Een veilige plek bouwen voor volwassen artiesten en sekspositieve werknemers om te communiceren met fans, voyeurs, plezierzoekers en alles daar tussenin (de lakens). Veel platforms, allemaal met een nieuwe standaard Pleasure Coin ($NSFW).

In wezen is de industrie voor volwassenen gegroeid van door een studio bestuurde inhoud naar door de maker bestuurde inhoud, maar de betalingsopties voor door de maker bestuurde inhoud worden nog steeds gecontroleerd en gedicteerd door grote bedrijven. Pleasure Network streeft naar echte individuele controle van de maker van inhoud wat betreft de inhoud en betaling, door Pleasure Coin te gebruiken op de gedecentraliseerde Pleasure Network-platforms.

Pleasure Network gebruikt blockchain om een duidelijk overzicht van definitieve transacties te creëren, zodat niemand de inhoud van een artiest kan consumeren en vervolgens een valse claim of terugbetaling kan eisen. Dit biedt de consumenten (kijkers) ook een niveau van anonimiteit en vrijheid bij het ondersteunen van hun favoriete makers, zonder persoonlijk identificeerbare informatie vrij te geven, waardoor een veilig ecosysteem wordt gecreëerd.

Alle ogen zijn gericht op de langverwachte community-update van vandaag, waardoor de prijs van Pleasure Coin nog verder zou kunnen stijgen.

The post Pleasure Coin schiet omhoog voorafgaand aan langverwachte community-update/AMA appeared first on Invezz.

Naar bron gaan

Auteur: Charles Thuo

Deel dit artikel

Profiteer van de volgende acties: 

Finst Logo

Ontvang €10,- gratis!

Handel in 100+ crypto tegen de laagste tarieven en ontvang 10 euro aanmeldbonus!

Bitvavo

Handel tot 10.000 euro gratis

Koop, verkoop en bewaar meer dan 200+ crypto bij Nederlands grootste exchange

Leer winstgevend handelen in crypto

Via deze masterclass leer je winstgevend handelen op de beurs in je eigen tijd! 

Meer voor jou als belegger..

Long- en shorttips van aandelen en meer 

Laat je inspireren, of handel mee met posities in die echt worden ingenomen. 

Hoge rendementen met kleine bedrijven

Ontvang kooptips van aandelen van kleine bedrijven met een groot potentieel 

Aandelen-waarderen.nl

Beleg als een Expert: Ontdek met Onze Software de Volgende Apple of Tesla!