unnamed-47

Metacade token presale is tot nu toe uitverkocht in elke fase – deze top crypto presale duurt niet lang meer

Beleggers die op zoek zijn naar de volgende top crypto hoeven niet verder te zoeken dan het nieuwe online gaming platform Metacade, dat een enorm momentum genereert tijdens de crypto-presale. Het native MCADE-token van het platform trekt duizenden beleggers die investeren in crypto en in willen stappen bij dit gloednieuwe project, dat klaar lijkt om de GameFi-sector de komende jaren een transformerende impact te geven.

De Metacade tokens uit presale fase 5 raken snel uitverkocht. Deze hete crypto presale zal de volledige tokentoewijzing snel uitverkopen voordat de rest op exchanges wordt gelanceerd.

Metacade is een van de meest indrukwekkende opties voor het investeren in crypto in de presale

Een crypto presale kan gemakkelijk een van de beste investeringsmogelijkheden in de crypto wereld worden, met nieuwe projecten die een rijk potentieel bieden om leiders in hun marktsector te worden tegen zeer lage introductieprijzen. Hoewel deze kansen zeldzaam zijn, krijgen ze vanaf de lancering snel grip, omdat beleggers die investeren in crypto zoveel mogelijk tokens willen oppikken om het rendement te maximaliseren.

Metacade’s vroege vooruitgang tijdens het presale evenement heeft het gemarkeerd als een van deze zeldzame kansen, waarbij $7,6m werd opgehaald in slechts 14 weken sinds de lancering. De MCADE coins die zijn toegewezen aan fase 5 raken snel uitverkocht, en de opwinding onder investeerders groeit terwijl ze proberen om een voet tussen de deur van deze hete crypto presale te krijgen.

Metacade’s enorme aanbod aan online arcade games, met ongeëvenaarde play-to-earn (P2E)-mogelijkheden, lijkt de GameFi-revolutie te helpen stimuleren, die naar verwachting enorm zal groeien in de komende jaren. Crypto.com beweert dat GameFi tegen 2025 10x groter zal zijn dan traditioneel gamen. Metacade’s enorm opwindende en innovatieve roadmap biedt bullish beleggers die investeren in crypto een uitgelezen kans om enorme rendementen te realiseren.

Kan MCADE $5 bereiken in 2025?

Metacade wil een toonaangevende reeks functies bieden waar GameFi- en Web3-fans van kunnen genieten. Op dit punt wordt de MCADE coin gelanceerd op gedecentraliseerde en gecentraliseerde exchanges, waardoor het project onder de aandacht wordt gebracht van een heel nieuw publiek en de prijs dienovereenkomstig wordt verhoogd.

Sommige analisten die het opwindende projectplan van Metacade en de waarschijnlijke versoepeling van de bearmarkt in 2023 afwegen, voorspellen dat een waarde van $1 haalbaar is in 2023, waarna de prijs blijft stijgen in 2024 en daarna. Met een terugkeer naar de verwachte bullmarkt omstandigheden in de komende jaren, zou MCADE indrukwekkende prijzen kunnen bereiken.

Als dat inderdaad gebeurt lijken prognoses dat MCADE $5 bereikt zeer realistisch. Sommige bullish experts gaan nog verder en denken dat $7 mogelijk haalbaar is tegen het einde van 2025. Nu Metacade het potentieel op de lange termijn voor investeren in crypto laat zien dat ontbreekt bij veel andere GameFi-projecten, is het duidelijk waarom MCADE wordt gezien als zo’n hete crypto-presale kans in 2023.

Wat is Metacade?

Metacade bouwt de meest uitgebreide bibliotheek van online play-to-earn-arcade games in de metaverse. Door klassieke arcadetitels van weleer te combineren met het beste op het gebied van geavanceerde Web3- en blockchain-gebaseerde games, lijkt Metacade de komende jaren de GameFi-markt te domineren met een bedwelmende cocktail van geïntegreerde verdienmogelijkheden en verslavende gameplay.

De focus van Metacade gaat verder dan alleen het hosten van play-to-earn-titels, door een enorme community van gelijkgestemde gameliefhebbers en cryptofans op te bouwen. Deze gebruikers werken allemaal samen om de beste kennis, tips en alfa te ontdekken en met elkaar te delen. De toewijding van Metacade aan de community gaat verder dan alleen het bieden van play-to-earn mechanismen – gebruikers die sociale content plaatsen verdienen crypto-beloningen voor iedere bijdrage.

Hoe werkt MCADE?

MCADE is de brandstof die het Metacade-vuur in leven houdt en alle activiteiten op het platform ondersteunt. Van het verstrekken van de bron van beloningen tot het herinvesteren in het platform via een van de innovatieve functies, zoals Metagrants of compete-to-earn, MCADE wordt gegenereerd via verschillende interne en externe routes.

De interne community draagt bij door tokens in te zetten via het compete-to-earn programma, waardoor leden kunnen deelnemen aan online toernooien en prijstrekkingen en pay-to-play games kunnen ervaren. Ondertussen zal er externe financiering worden gegenereerd via advertenties, de release van externe arcadespellen en Web3-vacatures op het vacaturebord van de hub.

Metacade: GameFi-innovatie stimuleren

Van alle aantrekkelijke functies die investeerders naar het platform brengen, heeft het baanbrekende Metagrants-schema de grootste aantrekkingskracht. Het is ontworpen om de creatie van nieuwe play-to-earn-games exclusief voor Metacade te promoten, en het initiatief lijkt de hele GameFi-sector naar nieuwe hoogten te duwen.

Ontwikkelaars worden uitgenodigd om voorstellen in te dienen met als doel financiering te ontvangen voor het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe games. Elke inzending wordt gepresenteerd aan de MCADE-community, die op de favorieten stemt. De games die de meeste stemmen behalen, ontvangen financiering en de productie kan beginnen. Het programma wordt gelanceerd in het derde kwartaal van 2023 en de eerste titel gaat live in het eerste kwartaal van 2024.

Doordat Metacade zijn concurrenten voor blijft met de regelmatige release van de beste nieuwe Web3-games, profiteert de bredere GameFi-sector doordat Web3-bedrijven toegang krijgen tot het slimste nieuwe talent met een indrukwekkend CV.

MCADE: Bekijk nu deze hete crypto-presale om teleurstelling te voorkomen

Fase 5 van MCADE’s crypto-presale evenement is snel uitverkocht, wat betekent dat de tijd dringt voor beleggers die investeren in crypto om MCADE coins in handen te krijgen voor de bodemprijs van $0,0155. Prijsstijgingen worden verwacht dankzij de opwindende projectplannen van het platform. Daarom biedt deze hete crypto presale een zeldzame kans voor investeerders om een toonaangevend nieuw project te bemachtigen voordat het op de openbare exchanges wordt gelanceerd!

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale.

The post Metacade token presale is tot nu toe uitverkocht in elke fase – deze top crypto presale duurt niet lang meer appeared first on Invezz.

Naar bron gaan

Auteur: Alice Davies

Deel dit artikel

Profiteer van de volgende acties: 

Finst Logo

Ontvang €10,- gratis!

Handel in 100+ crypto tegen de laagste tarieven en ontvang 10 euro aanmeldbonus!

Bitvavo

Handel tot 10.000 euro gratis

Koop, verkoop en bewaar meer dan 200+ crypto bij Nederlands grootste exchange

Leer winstgevend handelen in crypto

Via deze masterclass leer je winstgevend handelen op de beurs in je eigen tijd! 

Meer voor jou als belegger..

Long- en shorttips van aandelen en meer 

Laat je inspireren, of handel mee met posities in die echt worden ingenomen. 

Hoge rendementen met kleine bedrijven

Ontvang kooptips van aandelen van kleine bedrijven met een groot potentieel 

Aandelen-waarderen.nl

Beleg als een Expert: Ontdek met Onze Software de Volgende Apple of Tesla!