metacade-arcade-game-platform-logo-1

Prijsvoorspelling Metacade: grote stap voor MCADE met notering op MEXC terwijl Hourglass (WAIT) explodeert

De prijs van Metacade werd een paar dagen geleden verhandeld tot een hoogtepunt van $0,034 voordat de algehele stilte op de cryptomarkt de bears hielp om het GameFi-token terug te brengen naar niveaus rond $0,023.

Maar met MCADE boven een belangrijk ondersteuningsniveau en met Bitcoin opnieuw boven de $28.000, zou het een explosief opwaarts rendement kunnen zijn voor de Metacade prijs voorafgaand aan de langverwachte notering op de grote cryptocurrency-uitwisseling MEXC.

Elders op de markt is de prijs van Hourglass (WAIT) in 24 uur tijd met meer dan 20% gestegen tijdens belangrijke aankondigingen voor het gedecentraliseerde token.

Zal de notering op MEXC de Metacade prijs verder laten stijgen?

Terwijl het ontwikkelaarsteam doorgaat met het bouwen van het platform, wat ze vorige week bevestigden in een AMA, positioneren een aantal belangrijke ontwikkelingen het play-to-earn-project al voor grote groei. Hiertoe behoren partnerschappen met toonaangevende marktplatforms en spelers in het gaming-ecosysteem, de laatste met gaming-startup MetaStudio.

In termen van vraag op de secundaire markt was de notering op Uniswap groot omdat MCADE hierdoor op ‘s werelds grootste DEX-platform kwam te staan. BitMart zorgde voor meer liquiditeit en zichtbaarheid als de eerste CEX die het token vermeldde.

Zoals onlangs aangekondigd door het team van Metacade, is MEXC de volgende grote beurs die zijn token op de markt brengt. Wanneer dit gebeurt, naar verwachting eind april of begin mei, kan dit zorgen voor een potentiële druk op de koopzijde naarmate meer mensen toegang krijgen tot het token.

Metacade heeft een unieke benadering van Web3-gaming

Metacade is een project dat wordt gebouwd als het ultieme cryptocurrency gaming-arcadeplatform voor de Web3-community. Dit is waar game-ontwikkelaars, gamers en investeerders en liefhebbers van gaming-ecosystemen zullen spelen, verdienen, bouwen en samenwerken.

Het project zal in 2023 voor het publiek worden gelanceerd en zal een “dynamische virtuele ontmoetingsplaats” bieden waar deelnemers aan het ecosysteem het beste van GameFi en Web3 zullen aanboren. Het MCADE-token zal het platform aandrijven, met toekomstige ontwikkelingen in de richting van meer gemeenschapsbestuur met de lancering van een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO).

Wat is Hourglass en waarom steeg WAIT vandaag?

Hourglass is een gedecentraliseerd community-token dat stealth is gelanceerd op 19 augustus 2022 en het native token WAIT gebruikt om netwerkactiviteiten en transacties mogelijk te maken.

Zoals te zien is bij de prijs van Hourglass (WAIT), kunnen ontwikkelingen in projectfundamentals en positief nieuws een bullish effect hebben op de prijs. Op woensdag steeg het WAIT-token met bijna 20% toen het Hourglass-team de Hourglass Foundation Incubator aankondigde.

De cryptocurrency, momenteel met een marktkapitalisatie van $41 miljoen en gerangschikt 508 op CoinGecko, voegde ook miljardair Jeff Mahony toe als voorzitter. Mahony is de oprichter en voorzitter van SaveDaily Holdings Corp, evenals de algemeen directeur van NEFT Vodka.

Hourglass heeft onlangs ook crypto- en Web3-investeerder Brian D. Evans en de bekende crypto-YouTuber George Tung aangekondigd als hoofdadviseurs.

Metacade prijsvoorspelling

Cryptoprijzen kunnen zeer volatiel zijn en het voorspellen van exacte prijsbewegingen is moeilijk. Metacade is echter een nieuw project dat investeerders enthousiast maakt over wat er mogelijk is met zijn unieke benadering van de game-industrie.

De laagste prijs ooit van Metacade van $0,0148, bereikt op 16 april, kwam na de notering van het token op de gedecentraliseerde beurs Uniswap. Een paar dagen later, toen MCADE live ging op BitMart, een van de toonaangevende gecentraliseerde beurzen in de ruimte, explodeerde het GameFi-token en bereikte het de gemarkeerde hoogtepunten van $0,034.

Tegen de huidige prijzen ligt MCADE ongeveer 60% van het laagste punt ooit. Het is ook boven de uiteindelijke presale prijs.

Grafiek met Metacade prijs. Bron: TradingView

Een blik op de Metacade-prijsvoorspelling, de 4-uurgrafiek laat zien dat de uitbraak van MCADE kwam na consolidatie in het bereik van $0,017- $0,019.

Er zou een opleving kunnen zijn in de aanloop naar de grote notering op MEXC, en vooral als er een opleving in de bredere altcoin-markt plaatsvindt. In dit geval zou een stap om de all-time high opnieuw te testen waarschijnlijk zijn, met $0,05 en $0,1 de twee belangrijkste doelen op korte termijn.

De huidige vooruitzichten suggereren echter dat bulls boven het ondersteuningsgebied van $0,022 moeten blijven om mogelijke neerwaartse gevolgen voor de vorige vraagzone te voorkomen. De RSI van 4 uur, iets schuin onder de 50, geeft verkopers een voordeel als de prijs onder het niveau daalt dat wordt gemarkeerd door het exponentiële voortschrijdend gemiddelde ($ 0,022).

Aan de andere kant is de directe weerstand bijna $0,024.

The post Prijsvoorspelling Metacade: grote stap voor MCADE met notering op MEXC terwijl Hourglass (WAIT) explodeert appeared first on Invezz.

Naar bron gaan

Auteur: Benson Toti

Deel dit artikel

Profiteer van de volgende acties: 

Finst Logo

Ontvang €10,- gratis!

Handel in 100+ crypto tegen de laagste tarieven en ontvang 10 euro aanmeldbonus!

Bitvavo

Handel tot 10.000 euro gratis

Koop, verkoop en bewaar meer dan 200+ crypto bij Nederlands grootste exchange

Leer winstgevend handelen in crypto

Via deze masterclass leer je winstgevend handelen op de beurs in je eigen tijd! 

Meer voor jou als belegger..

Long- en shorttips van aandelen en meer 

Laat je inspireren, of handel mee met posities in die echt worden ingenomen. 

Hoge rendementen met kleine bedrijven

Ontvang kooptips van aandelen van kleine bedrijven met een groot potentieel 

Aandelen-waarderen.nl

Beleg als een Expert: Ontdek met Onze Software de Volgende Apple of Tesla!