unnamed-33

Metacade en Decentraland prijsprognoses, deze projecten zullen stijgen naarmate crypto gaming explodeert

Crypto-gaming, ook wel bekend als GameFi, is een constant groeiende sector binnen de blockchain-technologie. Van de topprojecten in de ruimte is bekend dat ze waanzinnige rendementen opleveren voor vroege investeerders. Een goed voorbeeld van dit enorme potentieel voor solide rendementen was toen de prijs van Decentraland alleen al in 2021 steeg van $0,07 naar $5,91.

De prijs van Decentraland heeft geleden na het hoogtepunt tijdens de bullmarkt van 2021, maar het blijft een van de populairste investeringen binnen Web3. Metacade daarentegen is gloednieuw en het ziet ernaar uit dat het de volgende verborgen parel voor x100 in de crypto-gamingsector zou kunnen worden.

De GameFi revolutie: hoe groot kan crypto-gaming worden?

Nadat het eerste GameFi-platform in 2017 was opgericht, stroomden steeds meer gebruikers toe om deel te nemen aan crypto-gaming platforms om kans te maken op digitale activa. Crypto-gaming biedt geïntegreerde financiële beloningen via de play-to-earn mechanica, en tegen 2021 hadden deze unieke mogelijkheden ervoor gezorgd dat de sector was gegroeid tot een waardering van $3 miljard.

Verwacht wordt dat de uitbreiding van crypto-gaming door zal gaan, met platforms zoals Decentraland en Metacade die de voortgang van GameFi naar een voorspelde waarde van $40 miljard in het jaar 2025 stimuleren.

Wat is Decentraland (MANA)?

Decentraland is een open, virtual reality metaverse wereld waarmee gebruikers digitaal onroerend goed kunnen kopen en verkopen. Gebruikers kunnen van alles bouwen op hun gekochte land. De wereld van Decentraland heeft zich ontwikkeld tot een uitgestrekte virtuele stad die spelers verschillende ervaringen biedt om te verkennen.

Deze wereld is nu verdeeld in verschillende districten, met gebieden die zijn gewijd aan non-fungible token (NFT)-artwork, op gokken met crypto en play-to-earn crypto-gaming, naast een verscheidenheid aan andere ervaringen die beschikbaar zijn.

Decentraland heeft het potentieel om vooruitgang te boeken in de ontwikkeling van de metaverse, aangezien het platform gebruikers meer kracht geeft om de virtuele wereld uit te bouwen. Daarnaast zijn alle creaties gemakkelijk te gelde te maken, wat helpt om gebruikers te belonen voor de tijd en moeite die ze besteden aan het opbouwen van ervaringen in de Decentraland wereld.

Prijsvoorspelling Decentraland 2025: zal MANA $5 bereiken?

De Decentraland prijs is momenteel meer dan 90% lager dan het hoogste punt ooit, wat meer te wijten is aan de aanhoudende bearmarkt dan aan de intrinsieke waarde van het project. Na verloop van tijd wordt verwacht dat de Decentraland prijs zich zal herstellen en veel experts voorspellen de komende jaren nieuwe all-time highs voor het MANA-token. Tegen 2025 zal MANA naar verwachting het niveau van $5 heroveren en zou het aan kracht kunnen winnen naarmate de Decentraland prijs zal stijgen.

Wat is Metacade (MCADE)?

Metacade bouwt de grootste arcade op de blockchain. In tegenstelling tot Decentraland, dat alle gebruikers een vergelijkbare crypto-game-ervaring biedt, biedt Metacade’s play-to-earn (P2E) arcade een scala aan verschillende games. De crypto gaming ervaringen van Metacade variëren van klassieke titels in arcadestijl tot gloednieuwe play-to-earn games die speciaal zijn ontwikkeld voor de metaverse arcade.

Het project biedt daarnaast veel extra functies om de algehele gebruikerservaring in cryptogaming te verrijken. Metacade wil een centrale, bruisende hub worden voor de Web3 community, met een verleidelijke reeks verdien mechanismen die verder gaan dan de play-to-earn arcade.

Hoe werkt MCADE?

Het MCADE-token wordt gebruikt om play-to-earn beloningen te bieden aan spelers in de arcade en om toegang te krijgen tot de compete-to-earn functies van Metacade. Compete-to-earn omvat toernooien met betaalde deelname waar gamers het tegen elkaar opnemen om kans te maken op grote cryptocurrency-prijzen, evenals uitgebreide prijstrekkingen op het platform.

Bovendien zal Metacade gebruikers op een aantal manieren belonen voor hun bijdrage aan de community. De create-to-earn functie stimuleert het delen van kennis en het maken van inhoud op het platform, aangezien gebruikers MCADE-tokens kunnen verdienen voor het delen van alfa, het plaatsen van game beoordelingen of het positief communiceren met andere leden van de Metacade community.

Metacade creëert tevens toekomstige banen voor Web3-gebruikers. Het work-to-earn mechanisme verbindt crypto-enthousiastelingen met betaalde vacatures, hetzij op parttime- of fulltime basis, en beloont gamers ook voor het testen van geavanceerde play-to-earn arcade games voordat deze op het platform worden gelanceerd.

Metacade-prijsvoorspelling 2025: zal MCADE $5 bereiken?

MCADE is een gloednieuw project dat al aan populariteit wint. Het token is onlangs begonnen met zijn presale evenement, waarbij de bètafase in iets meer dan 3 weken volledig uitverkocht was.

Metacade zou de komende jaren een toonaangevend project in de crypto gaming ruimte kunnen worden, met als langetermijndoelstelling $5 in 2025. Vanaf het einde van de presale zou dit een winst van 250x zijn, waardoor Metacade een van de crypto investeringen met het meeste potentieel binnen Web3 is.

Is MCADE een waardevolle investering?

De MCADE presale is een van de beste investeringsmogelijkheden die momenteel beschikbaar zijn – niet alleen in de crypto-gaming sector, maar in het geheel van Web3. Crypto-gaming platforms zoals Decentraland en The Sandbox hebben de afgelopen jaren meer dan 100x winst gemaakt, en nu lijkt MCADE in een vroeg stadium een vergelijkbaar rendement te behalen op de Decentraland prijs.

Zonder twijfel is Metacade een sterke toevoeging aan elke beleggingsportefeuille. Het token stijgt echter van $0,008 naar $0,02 in de loop van de presale, wat betekent dat investeerders snel moeten zijn om MCADE tegen de best mogelijke prijs te kopen. Voorlopig lijkt crypto- en play-to-earn gaming een belangrijk gebied voor crypto investeerders, aangezien de prijsvoorspellingen van Metacade en Decentraland beide inderdaad optimistisch zijn.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade-presale.

Het bericht Metacade en Decentraland prijsprognoses, deze projecten zullen stijgen naarmate crypto gaming explodeert verscheen eerst op Invezz.

Naar bron gaan

Auteur: Alice Davies

Deel dit artikel

Profiteer van de volgende acties: 

Finst Logo

Ontvang €10,- gratis!

Handel in 100+ crypto tegen de laagste tarieven en ontvang 10 euro aanmeldbonus!

Bitvavo

Handel tot 10.000 euro gratis

Koop, verkoop en bewaar meer dan 200+ crypto bij Nederlands grootste exchange

Leer winstgevend handelen in crypto

Via deze masterclass leer je winstgevend handelen op de beurs in je eigen tijd! 

Meer voor jou als belegger..

Long- en shorttips van aandelen en meer 

Laat je inspireren, of handel mee met posities in die echt worden ingenomen. 

Hoge rendementen met kleine bedrijven

Ontvang kooptips van aandelen van kleine bedrijven met een groot potentieel 

Aandelen-waarderen.nl

Beleg als een Expert: Ontdek met Onze Software de Volgende Apple of Tesla!