unnamed-35

Metacade: de beste P2E-investering binnen de GameFi golf?

De wereldwijde GameFi-markt groeide enorm in populariteit tijdens de COVID-19-pandemie toen gamers tijdens het spelen van games overstapten op nieuwe manieren om hun vrienden te kunnen zien. Die hausse is geëxplodeerd sinds de wereldwijde lockdowns zijn versoepeld tot een punt waarop experts voorspellen dat de blockchain gaming markt tegen 2027 zal groeien van $4,6 miljard naar $65,7 miljard – een jaarlijks groeipercentage van meer dan 70%.

Beleggers die investeren in crypto gaming zijn snel bij GameFi ingestapt en steunden een van de verschillende play-to-earn (P2E) platforms die naar verwachting de komende vijf jaar groot zullen worden. Een project dat onlangs tijdens de presale tot de verbeelding sprak, is Metacade.

Wat is Metacade?

Metacade is een gloednieuw crypto gaming platform dat de kracht van blockchain-gaming gebruikt om het breedste scala aan P2E-titels in de metaverse te hosten. Metacade, een door de community gedreven hub, zal alle soorten online gamers samenbrengen – van degenen die vrijblijvend hun vrienden willen verslaan in een PvP-duel tot de doorgewinterde online toernooi gamer. Op deze plek kunnen ze rondhangen, de nieuwste P2E-games vinden en crypto-beloningen verdienen terwijl ze gamen.

Het ambitieuze whitepaper beschrijft de plannen van Metacade om de leidende naam in de GameFi-industrie te worden, terwijl sectorbrede innovatie wordt gestimuleerd en een substantieel deel van de steeds groter wordende blockchain-gaming industrie als hun eigendom wordt vastgelegd.

De veelzijdige inkomstenstromen van Metacade naast het primaire play-to-earn mechanisme zijn een cruciaal facet dat het platform naar de leidende positie van de GameFi-sector drijft. Een van deze initiatieven is het create-to-earn initiatief, waarbij de community wordt beloond voor sociale interacties met de hub, waaronder het verstrekken van alfa, het schrijven van game beoordelingen, het delen van tips en het bijdragen aan online chats.

Hoe werkt Metacade?

Metacade wordt gevoed door het native MCADE-token, dat ten grondslag ligt aan alles wat met het platform te maken heeft en tegelijkertijd fungeert als de valuta van het zelfvoorzienende ecosysteem. MCADE-tokens zijn vereist als de community Metacade-merchandise wil kopen of een van de pay-2-play games van het platform wil spelen.

Inkomsten uit deze pay-2-play titels zijn een bron van inkomsten die het platform financiert. Gebruikers kunnen ook bijdragen via de compete-to-earn functie door MCADE-tokens in te zetten om deel te nemen aan online toernooien en prijstrekkingen met de kans om een deel van de lucratieve prijzenpotten te verdienen.

Extra inkomstenstromen worden gegenereerd uit externe bronnen. Deze omvatten advertenties op de hub, het launchpad-programma waarbij andere bedrijven betalen om hun games op Metacade te lanceren, en het in rekening brengen van Web3-bedrijven om vacatures te plaatsen als onderdeel van het work-to-earn initiatief, dat een ander essentieel onderdeel zal vormen van Metacade’s drive voor GameFi-innovatie.

Metacade: GameFi vooruit helpen

Metacade’s baanbrekende Metagrants-regeling is een initiatief dat getalenteerde ontwikkelaars wil ondersteunen bij het creëren van nieuwe exclusieve titels. Ontwikkelaars worden aangemoedigd om ideeën voor nieuwe games in te dienen bij de community van MCADE-tokenhouders, die stemmen op de games die ze op het platform willen zien. De inzendingen met de meeste stemmen krijgen geld om het ontwerp, de ontwikkeling en de uiteindelijke lancering te ondersteunen.

De eerste financieringsronde van Metagrants wordt in het derde kwartaal van 2023 gelanceerd en de eerste titels komen in het eerste kwartaal van 2024 op het platform. De community heeft de controle over welke games het levenslicht zien, in tegenstelling tot pc- en console-gaming, waar ze overgeleverd zijn aan de grillen en fantasieën van leidinggevenden in gamestudio’s.

Het Metagrants programma zal uiteindelijk worden meegenomen in het work-to-earn plan, dat in het eerste kwartaal van 2024 live zal gaan met een vacaturesite en de meest opwindende Web3-kansen in cryptogaming en de bredere metaverse zal bieden. Hoewel deze kansen aantrekkelijke vooruitzichten zijn voor ontwikkelaars die hebben geprofiteerd van het ontvangen van Metagrants, zullen er ook optredens zijn voor de community om bètatests voor nieuwe games uit te voeren.

Deze initiatieven werken samen om de GameFi-industrie een impuls te geven om zich te ontwikkelen, te groeien en te profiteren van de nieuwste Web3-ontwikkelingen.

Metacade: Onderdeel van de revolutie in cryptogaming

Metacade spreekt al tot de verbeelding van beleggers die investeren in crypto en bekend zijn met play-to-earn sinds de recente lancering van hun presale evenement. De presale fasen blijven snel verkopen en Metacade is naar voren gestormd om $6,1 miljoen op te halen, wat betekent dat de huidige prijs van $0,014 binnenkort zal stijgen naarmate deze fase eindigt en de volgende begint. Na lancering op $0,008, zal de waarde van MCADE stijgen tot $0,02 aan het einde van de presale.

Met de enorme verwachte groei in de crypto gaming-arena in de komende vijf jaar en Metacade’s aantrekkelijke visie en community-gedreven aanpak die hen in een uitstekende positie plaatst om een leider te zijn in de ontwikkeling van de industrie, zal er geen beter moment zijn als je op zoek bent naar een optie om te investeren in crypto MCADE tegen zo’n lage prijs. De vraag naar MCADE-coins zal naar verwachting sterk stijgen na de presale, wat de prijs waarschijnlijk op korte termijn zal opdrijven zodat deze tegen 2027 torenhoog kan zijn.

Je kunt hier deelnemen aan de MCADE-presale.

Het bericht Metacade: de beste P2E-investering binnen de GameFi golf? verscheen eerst op Invezz.

Naar bron gaan

Auteur: Alice Davies

Deel dit artikel

Profiteer van de volgende acties: 

Finst Logo

Ontvang €10,- gratis!

Handel in 100+ crypto tegen de laagste tarieven en ontvang 10 euro aanmeldbonus!

Bitvavo

Handel tot 10.000 euro gratis

Koop, verkoop en bewaar meer dan 200+ crypto bij Nederlands grootste exchange

Leer winstgevend handelen in crypto

Via deze masterclass leer je winstgevend handelen op de beurs in je eigen tijd! 

Meer voor jou als belegger..

Long- en shorttips van aandelen en meer 

Laat je inspireren, of handel mee met posities in die echt worden ingenomen. 

Hoge rendementen met kleine bedrijven

Ontvang kooptips van aandelen van kleine bedrijven met een groot potentieel 

Aandelen-waarderen.nl

Beleg als een Expert: Ontdek met Onze Software de Volgende Apple of Tesla!