65523167-presentation-normal-none

Ethereum (ETH) klaar voor stijging nu whale na 8 jaar weer ontwaakt

Ethereum (ETH), de op een na grootste crypto qua marktkapitalisatie, steeg de afgelopen dag met ongeveer 3% en handelde boven de $1.900. De altcoin volgt de bewegingen van Bitcoin. Invezz.com nieuws onthulde dat Bitcoin zijn opwaartse kracht hernieuwde na de voorlopige deal over het schuldenplafond.

Ethereum ziet een toenemend optimisme nadat een inactief whale account in het weekend ETH-tokens heeft overgedragen, waarmee een rustperiode van bijna acht jaar werd doorbroken.

Ondertussen geloven crypto-analisten dat Ether kan stijgen naar het niveau rond de $2.000, waar het een uitdagende hindernis kan tegenkomen. De altcoin vormde solide ondersteuning voor $1.786 – $1.839 (3,54 miljoen adressen kochten 8,85 miljoen ether in deze regio).

Kopers moeten zich voorbereiden op de enorme weerstand van $2.063 – $2.120 (823.540 wallets kochten 24M Ether in dit waardegebied). Ondertussen loopt Ethereum sinds januari 2023 achter op de bewegingen van Bitcoin. De alt is sinds het begin van het jaar met 60% gestegen.

Ethereum-wallet ontwaakt sinds 2015

Een fascinerende ontwikkeling onthult dat een slapende Ethereum-wallet actief werd na ICO in 2025. @WhalesFinder tweette dat de inactieve wallet tijdens het weekend 8.000 ETH in minuten verplaatste.

De adressen ontvingen de 8.000 munten tijdens de ICO en bleven slapend tot 27 mei. De eigenaren dragen op zaterdag één token over voordat ze een minuut later 7.999 ETH verzenden.

De tokens zijn ongeveer $15 miljoen waard tegen de huidige prijs van ETH. Ondertussen betaalde de investeerder $2.500 tijdens de ICO in 2015. Ondertussen heeft de cryptocurrency-community gespeculeerd over de redenen voor de laatste Ethereum-overdrachten.

De afgelopen maanden zijn er meerdere Ethereum-wallets (uit de ICO-periode) actief geworden. Bijvoorbeeld, adressen met 2.365 Ethereum-tokens die op 24 april voor het eerst in ongeveer acht jaar werden verhandeld, waarbij 2.360 of 2.365 Ether-tokens naar een nieuwe wallet werden gestuurd.

Ook stuurde een andere inactieve wallet op 5 maart 10.226 ETH naar een nieuwe wallet, waarmee een rustperiode van vijf jaar werd doorbroken. Bovendien tweette analist Lookonchain (29 mei) dat een Ethereum-whale $44 miljoen aan ETH aan Binance had gestort.

The post Ethereum (ETH) klaar voor stijging nu whale na 8 jaar weer ontwaakt appeared first on Invezz.

Naar bron gaan

Auteur: Newton Gitonga

Deel dit artikel

Profiteer van de volgende acties: 

Finst Logo

Ontvang €10,- gratis!

Handel in 100+ crypto tegen de laagste tarieven en ontvang 10 euro aanmeldbonus!

Bitvavo

Handel tot 10.000 euro gratis

Koop, verkoop en bewaar meer dan 200+ crypto bij Nederlands grootste exchange

Leer winstgevend handelen in crypto

Via deze masterclass leer je winstgevend handelen op de beurs in je eigen tijd! 

Meer voor jou als belegger..

Long- en shorttips van aandelen en meer 

Laat je inspireren, of handel mee met posities in die echt worden ingenomen. 

Hoge rendementen met kleine bedrijven

Ontvang kooptips van aandelen van kleine bedrijven met een groot potentieel 

Aandelen-waarderen.nl

Beleg als een Expert: Ontdek met Onze Software de Volgende Apple of Tesla!