unnamed-38

De prijs van Ethereum Classic stijgt. Metacade bereikt ATHs. Is dit een bearmarkt rally?

Veel beleggers die willen investeren hebben met belangstelling de recente prijsstijgingen van een reeks projecten op de markt opgemerkt. Ethereum Classic (ETC) is een project dat recent winst heeft geboekt, maar zonder significant nieuws voor het project dat het verschil lijkt te maken, kijken velen verder voor een bredere bearmarkt rally.

Bearmark rally’s bieden een welkome opluchting voor investeerders die de impact van de cryptowinter ondervinden. Hoewel de prijsstijgingen die ze veroorzaken vaak niet lang duren voor de meeste projecten, kunnen ze wel een teken zijn van positief nieuws uit de sector, zoals een nieuw project met een groot potentieel.

Metacade ziet eruit alsof het zo’n project zou kunnen zijn wat het waard is om in te investeren, aangezien de investeringssfeer bruist van opwinding na de release van de whitepaper van het project en de lancering van de presale.

Dit heeft ertoe geleid dat sommige analisten zich afvragen of ETC in staat zal zijn om zijn recente winsten vast te houden of dat het Metacade is die de sectorbrede stijgingen aanstuurt.

Leidt de presale van Metacade tot een bearmarkt rally?

Omdat er geen groot nieuws uit het project komt, lijkt de prijsstijging van Ethereum Classic waarschijnlijk het gevolg te zijn van sectorbrede factoren. Nu andere projecten ook wat prijsstijgingen ervaren, geloven velen nu dat we midden in een bearmarkt rally zitten die verantwoordelijk is voor de meeste stijgingen.

Metacade genereert op dit moment zoveel hype in de investeringscommunity dat het heel goed mogelijk is dat de presale van Metacade motiveert om meer geld in crypto te investeren en weg van andere activaklassen te bewegen.

Wat is Ethereum Classic (ETC)?

Ethereum Classic is het resultaat van de hard fork die het oorspronkelijke Ethereum-netwerk onderging na een spraakmakende hack in 2016. Terwijl wat we nu kennen als Ethereum is gemaakt om de hack terug te draaien, ging Ethereum Classic door voor degenen die geloofden dat de hack de prijs was die moest worden betaald voor het ontwikkelen van de nieuwe technologie.

Sindsdien heeft Ethereum Classic geworsteld met het belangrijkste Ethereum-netwerk, waardoor velen de toekomstperspectieven van het project in twijfel trekken.

Ethereum Classic prijsvoorspelling algemeen: kan ETC concurreren?

De meest veelzeggende tekenen van de slechte vooruitzichten voor ETC zijn de Atlantis- en Agharta-upgrades die de afgelopen jaren aan het netwerk zijn uitgevoerd, die gericht waren op het bieden van een meer interoperabel netwerk met Ethereum om de acceptatie en het succes van Ethereum te benutten.

Dit betekent dat de Ethereum Classic-prijs in 2023 zou kunnen dalen tot $14, met enkele dramatische use-cases die ETC nodig heeft om enige kans te hebben om een voortdurende daling tot $6 in 2025 te vermijden.

Wat is Metacade (MCADE)?

Metacade is een boeiend nieuw project dat furore maakt in de hele branche en klaar lijkt om een grote verandering teweeg te brengen in de manier waarop gamers genieten van hun favoriete medium. Het project stelt gamers in staat om geld te verdienen door games te spelen en bouwt de grootste play-to-earn-arcade in zijn soort, met een breed scala aan titels die geschikt zijn voor alle soorten speelstijlen.

Metacade heeft ook zijn uitgebreide beloningssysteem ontwikkeld met het oog op beveiliging, nadat het hele project is voorgelegd aan de gerespecteerde auditor, Certik.

Hoe werkt MCADE?

Het MCADE-token is de krachtbron van het ecosysteem. Het ondersteunt de beloningsmechanismen en wordt gebruikt voor zowel toegang tot games als aankopen. Het token biedt fantastische prikkels voor beleggers die investeren, inclusief de staking functies van het project, wat betekent dat MCADE-houders kunnen profiteren van het genereren van passieve inkomsten.

De community rond het investeren heeft ook met groot enthousiasme gereageerd op het Metagrants project, waarbij bekwame game-ontwikkelingsteams hun game-voorstellen delen met de Metacade community. Ze kunnen dan nuttige feedback krijgen van gamers, en MCADE-houders kunnen periodiek stemmen over welke projecten moeten worden gefinancierd uit de Metacade schatkist. Dit programma biedt een holistisch voordelige manier om de community in staat te stellen om het platform te helpen bouwen waarop ze zelf willen spelen.

Metacade prijsvoorspelling algemeen: Waar kan MCADE komen?

De enorme hoeveelheid aandacht die Metacade krijgt, is het bewijs van het grote potentieel dat de investeringscommunity in het project ziet, en als het uitgebreide plan de tijdschema’s haalt die het team in zijn whitepaper heeft geschetst, zal het waarschijnlijk al dit jaar enorme opbrengsten opleveren.

In 2023 zou het niet verrassend zijn om te zien dat de prijs van MCADE wordt opgedreven door de eerste golf van gebruikers die zich bij het platform aansluiten. Dit zou kunnen betekenen dat tegen het einde van het jaar een prijs van $1 of hoger wordt bereikt.

Als we verder in de toekomst kijken, lijkt Metacade een aanzienlijk deel van de GameFi-markt veilig te stellen, wat betekent dat als het project momentum kan blijven opbouwen, een MCADE-prijs van $6 meer dan haalbaar is gezien de gunstige tokenomics tegen het einde van 2025.

Metacade versus Ethereum Classic: wat is de beste keuze?

De vooruitzichten tussen ETC en MCADE zijn zo verschillend dat de twee projecten in verschillende competities zitten. MCADE lijkt de beste optie te zijn om te investeren. Aangezien ETC-houders blijven hopen dat de prijs van Ethereum Classic stabiel blijft, zullen MCADE-houders waarschijnlijk genieten van de enorme winsten die de komende jaren onvermijdelijk lijken.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade-presale.

Het bericht De prijs van Ethereum Classic stijgt. Metacade bereikt ATHs. Is dit een bearmarkt rally? verscheen eerst op Invezz.

Naar bron gaan

Auteur: Alice Davies

Deel dit artikel

Profiteer van de volgende acties: 

Finst Logo

Ontvang €10,- gratis!

Handel in 100+ crypto tegen de laagste tarieven en ontvang 10 euro aanmeldbonus!

Bitvavo

Handel tot 10.000 euro gratis

Koop, verkoop en bewaar meer dan 200+ crypto bij Nederlands grootste exchange

Leer winstgevend handelen in crypto

Via deze masterclass leer je winstgevend handelen op de beurs in je eigen tijd! 

Meer voor jou als belegger..

Long- en shorttips van aandelen en meer 

Laat je inspireren, of handel mee met posities in die echt worden ingenomen. 

Hoge rendementen met kleine bedrijven

Ontvang kooptips van aandelen van kleine bedrijven met een groot potentieel 

Aandelen-waarderen.nl

Beleg als een Expert: Ontdek met Onze Software de Volgende Apple of Tesla!