the-crypto-app-pro-announcement-image

De Crypto-app lanceert premium Pro- en Pro+-services

De Crypto-app, een op hulpprogramma’s gerichte mobiele app die een alles-in-één oplossing biedt voor cryptohandelaren, investeerders en liefhebbers, werkt samen met toonaangevende crypto-intelligentieplatforms om twee premiumdiensten voor de markt te lanceren.

De nieuwe diensten zijn volgens de aankondiging het resultaat van belangrijke partnerschappen tussen de toonaangevende hulpprogramma-app en marktleiders IntoTheBlock, TradingView en Messari.

Door de samenwerking met deze bedrijven kan de app ongeëvenaarde tools en inhoud bieden, waarbij gebruikers deze middelen nu kunnen gebruiken om weloverwogen handels- en investeringsbeslissingen te nemen, verklaarde TrustSwap, het moederbedrijf van de Crypto App, in een persbericht.

De Crypto App onthult Pro/Pro+ versies

De Crypto-app, met meer dan 4,1 miljoen downloads in de Google Play- en iOS App Stores, biedt zowel gratis als betaalde functies en wil met de lancering van Pro en Pro+ zijn best-in-class premium-services uitbreiden.

Hoewel de functies voor portfoliobeheer en real-time waarschuwingen van de app gratis te gebruiken zijn op het basisniveau, zijn hogere en maximale functionaliteitsniveaus voor beide functies ontgrendeld en nu beschikbaar in de Pro- en Pro + -abonnementsdiensten.

De samenwerking met aanbieders van crypto-onderzoek, inlichtingen en marktgegevens IntoTheBlock, TradingView en Messari betekent dat de app nu niet alleen een toolkit biedt die gebruikers helpt investeringen te volgen en hun kennis van de markt uit te breiden, maar ook hoogwaardige fundamentele en technische analysegegevens van cruciaal belang biedt om succes te verhandelen en te investeren in de crypto-ruimte.

Als je je bijvoorbeeld abonneert op de Pro- en Pro+-services, krijg je toegang tot functies zoals tokenstatistieken, marktstatistieken en geavanceerde grafieken met technische indicatoren zoals Bollinger Bands, MACD en RSI. Om handelaren te helpen nieuwe kansen voor te blijven, biedt de Pro+-versie toegang tot professioneel onderzoek van crypto-inlichtingenleider Messari, met deskundige analyse en diepgaande marktdekking.

“We hebben de meest gerenommeerde informatie- en gegevensbronnen in de ruimte samengebracht en gecombineerd met onze eigen interne innovatie om een robuuste bundel te leveren die biedt wat elke cryptoliefhebber, handelaar en investeerder zoekt: betrouwbare informatie… en een voorsprong,” zei Niklas Jabs, hoofd van The Crypto App, in een verklaring.

De Crypto App biedt nog steeds een gratis versie

Volgens de aankondiging van vandaag vervangen de nieuwe Pro- en Pro+-versies het oudere Pro-aanbod van de app.

De lancering betekent dat klanten met eerdere levenslange toegang tot de oude Pro-service nu automatisch toegang krijgen tot een nieuwe Premium-laag, die alleen toegankelijk is voor deze groep. Leden van het Premium-niveau kunnen zonder extra kosten gebruikmaken van alle eerder betaalde en nieuwe functies, en kunnen ook upgraden naar de nieuwe Pro en Pro+ wanneer ze maar willen.

De Crypto-app biedt nog steeds een gratis, door advertenties ondersteunde basisversie. Maar wat betreft de kosten van de nieuwe premiumversies, Pro kost $8,99 per maand en de Pro + -versie kost $ 14,99 per maand.

Gebruikers kunnen de app uitproberen door zich aan te melden voor de gratis proefperiode van een week die beschikbaar is voor zowel Pro als Pro+ door de app te downloaden van de Google Play Store op https://get.thecrypto.app/invezz-android of van Apple’s iOS App Store op https://get.thecrypto.app/invezz-ios.

Het bericht De Crypto-app lanceert premium Pro- en Pro+-services verscheen eerst op Invezz.

Naar bron gaan

Auteur: Jayson Derrick

Deel dit artikel

Profiteer van de volgende acties: 

Finst Logo

Ontvang €10,- gratis!

Handel in 100+ crypto tegen de laagste tarieven en ontvang 10 euro aanmeldbonus!

Bitvavo

Handel tot 10.000 euro gratis

Koop, verkoop en bewaar meer dan 200+ crypto bij Nederlands grootste exchange

Leer winstgevend handelen in crypto

Via deze masterclass leer je winstgevend handelen op de beurs in je eigen tijd! 

Meer voor jou als belegger..

Long- en shorttips van aandelen en meer 

Laat je inspireren, of handel mee met posities in die echt worden ingenomen. 

Hoge rendementen met kleine bedrijven

Ontvang kooptips van aandelen van kleine bedrijven met een groot potentieel 

Aandelen-waarderen.nl

Beleg als een Expert: Ontdek met Onze Software de Volgende Apple of Tesla!