Justin_Sun_Tron_Consensus_2019-1200x600-1

Cryptocurrency prijzen reageren mild op het Consensus evenement

De prijzen van cryptocurrency waren de afgelopen weken scherp toen het recente momentum vervaagde. Bitcoin is al in een correctiezone beland na een daling van meer dan 10% vanaf het hoogste punt deze maand, terwijl de totale marktkapitalisatie van cryptocurrencies met ongeveer $200 miljard is gedaald tot $1,1 biljoen.

Consensus evenement in aantocht

Het grootste cryptocurrency-nieuws deze week is het Consensus evenement, dat zal plaatsvinden in Texas. Het evenement wordt gezien als de Davos van crypto en brengt beleidsmakers en crypto-advocaten van over de hele wereld samen.

Consensus is geen goedkoop evenement, met tickets voor virtuele deelname vanaf $99. Het basispasticket voor twee dagen kost $1.799, terwijl de pro-pas $2.399 kost. Het duurste ticket, de Piranha-pas, kost $9.000.

Duizenden voorstanders van crypto zullen het evenement bijwonen, dat wordt gesponsord door de grote namen van de crypto-industrie. Topsponsors zijn Filecoin, Tron, Hedera Hashgraph en Stellar. Andere topsponsors zijn Algorand, Polkadot, Digital Currency Group en Near Protocol.

Verschillende bedrijven zullen tijdens het Consensus evenement grote aankondigingen doen. Bijvoorbeeld, zoals ik tijdens het weekend schreef, RIF-ontwikkelaars zijn ingesteld om verschillende integraties met het mainnet aan te kondigen. Near Protocol kondigde ook aan dat het samenwerkt met Cosmose AI.

Impact op cryptoprijzen wordt gedempt

Hoewel consensus een groot probleem is, is de realiteit dat de impact van het evenement op cryptoprijzen zal worden gedempt. Dit is anders dan in het verleden toen de prijzen van digitale munten volatiel bleven tijdens het evenement.

Een waarschijnlijke reden is dat we tijdens het evenement nog steeds geen grote duidelijkheid over de regelgeving zullen krijgen. Enkele van de belangrijkste beleidsmakers die het evenement zullen bijwonen, zijn Christy Goldsmith van de CFTC, vertegenwoordiger Patrick McHenry en senator Cynthia Lummiss.

Andere topsprekers tijdens het Consensus-evenement zijn Jenny Johnson, de CEO van Franklin Templeton, de vermogensbeheerder met meer dan $1,53 biljoen aan beheerd vermogen (AUM), en Daniel Alegre van Yugaa Labs.

Ik vermoed dat er geen breder cryptonieuws van het evenement zal komen. In plaats daarvan zullen blockchains waarschijnlijk aankondigingen doen over upgrades en mogelijke partnerschappen.

De belangrijkste katalysatoren voor cryptocurrencies deze week zullen het monetaire beleid zijn, waar traders de volgende acties van de Federal Reserve zullen beoordelen.

The post Cryptocurrency prijzen reageren mild op het Consensus evenement appeared first on Invezz.

Naar bron gaan

Auteur: Crispus Nyaga

Deel dit artikel

Profiteer van de volgende acties: 

Finst Logo

Ontvang €10,- gratis!

Handel in 100+ crypto tegen de laagste tarieven en ontvang 10 euro aanmeldbonus!

Bitvavo

Handel tot 10.000 euro gratis

Koop, verkoop en bewaar meer dan 200+ crypto bij Nederlands grootste exchange

Leer winstgevend handelen in crypto

Via deze masterclass leer je winstgevend handelen op de beurs in je eigen tijd! 

Meer voor jou als belegger..

Long- en shorttips van aandelen en meer 

Laat je inspireren, of handel mee met posities in die echt worden ingenomen. 

Hoge rendementen met kleine bedrijven

Ontvang kooptips van aandelen van kleine bedrijven met een groot potentieel 

Aandelen-waarderen.nl

Beleg als een Expert: Ontdek met Onze Software de Volgende Apple of Tesla!