cardano-ada-cryptocurrency-symbol-scaled-1

Crypto prijsvoorspelling: Nest Protocol, Jasmy en Suku

De prijs van Bitcoin naderde het belangrijkste weerstandsniveau op $30.000, terwijl de zorgen van de First Republic Bank (FRC) aanhielden. Het paar BTC/USD steeg naar 29.800, wat hoger was dan het dieptepunt van vorige week op 27.000. Deze rally heeft geleid tot meer voordeel voor sommige andere cryptocurrencies, waaronder Tectonic (TONIC), Nest Protocol, Jasmy en Suku.

Nest Protocol koersvoorspelling

Nest Protocol omschrijft zichzelf als het belangrijkste protocol na Ethereum. Het is een gedecentraliseerde handelsinfrastructuur die marktmakers en liquiditeitsverschaffers elimineert. Het heeft geen zin de Nest Oracle, Nest Assets en Nest Craft om efficiënte handel te garanderen.

De prijs van Nest is tijdens het weekend sterk gestegen en bereikte een hoogtepunt van $0,03474. Deze rally vond plaats nadat de uitwisseling de attestatie en onboarding van het Valid ID-programma had voltooid.

Daarna stortte het hard in toen het bullish momentum wegebde en traders winst begonnen te nemen. Dit komt vaak voor, vooral bij dun verhandelde tokens. Het token blijft nog steeds iets boven de 25-periode en 50-periode voortschrijdende gemiddelden terwijl de MACD een bearish cross-over doet.

Daarom zijn de vooruitzichten voor de Nest-prijs voorlopig bearish. We kunnen echter een situatie niet uitsluiten waarin het terugveert, aangezien het probeert een dubbel toppatroon te vormen van ten minste $0,30 en beleggers de dip kopen.

Jasmy prijsvoorspelling

Jasmy is een populaire small-cap cryptocurrency die vaak de Japanse Bitcoin wordt genoemd. Het token bevindt zich de afgelopen maanden in een sterke bullish trend. Tijdens deze rally steeg het van een dieptepunt van $0,0042 in maart naar een hoogtepunt van $0,0073. Op de 4H-grafiek is het token ook hersteld van het dieptepunt van vorige week van $0,0056 naar ongeveer 0,07.

Het is boven de 25-daagse en 50-daagse voortschrijdende gemiddelden gekomen. Het token nadert ook het belangrijkste weerstandspunt op $0,0074. De koers lijkt ook een beker- en handvatpatroon te vormen, wat meestal een bullish teken is.

Daarom zal Jasmy waarschijnlijk blijven stijgen naarmate kopers de bovenkant van de beker naderen op $0,0073. Een beweging daarboven zal de weerstand op $0,0075 brengen om te bekijken.

Prijsvoorspelling Suku

Suku is een klein blockchain-project dat de Web3-industrie wil laten groeien, in subsectoren zoals games, metaverse en communities. Het ecosysteem omvat InfiniteWorld, CryptoDads. Onder andere Chibi Inoz en Crypto Monkz.

De prijs van Suku steeg zondag parabolisch en trok toen snel terug in een duidelijk teken van een pump and dump. Het was trending op sociale mediaplatforms zoals StockTwits en Twitter. Het steeg naar een hoogtepunt van $0,081 en zakte vervolgens naar de huidige $0,060. Op de 4H-grafiek blijft het token iets boven het voortschrijdend gemiddelde over 25 perioden.

Ik vermoed dat het token de komende dagen wat volatiel zal zijn. Net als veel andere zeer illiquide tokens, raad ik af om in Suku te investeren.

The post Crypto prijsvoorspelling: Nest Protocol, Jasmy en Suku appeared first on Invezz.

Naar bron gaan

Auteur: Crispus Nyaga

Deel dit artikel

Profiteer van de volgende acties: 

Finst Logo

Ontvang €10,- gratis!

Handel in 100+ crypto tegen de laagste tarieven en ontvang 10 euro aanmeldbonus!

Bitvavo

Handel tot 10.000 euro gratis

Koop, verkoop en bewaar meer dan 200+ crypto bij Nederlands grootste exchange

Leer winstgevend handelen in crypto

Via deze masterclass leer je winstgevend handelen op de beurs in je eigen tijd! 

Meer voor jou als belegger..

Long- en shorttips van aandelen en meer 

Laat je inspireren, of handel mee met posities in die echt worden ingenomen. 

Hoge rendementen met kleine bedrijven

Ontvang kooptips van aandelen van kleine bedrijven met een groot potentieel 

Aandelen-waarderen.nl

Beleg als een Expert: Ontdek met Onze Software de Volgende Apple of Tesla!