unnamed-48

Cosmos prijsvoorspelling 2023 – 2030: waarom experts denken dat Metacade een betere optie is

Cosmos (ATOM) is een platform dat interoperabiliteit tussen blockchains biedt en wordt beschreven als een van de vele uitdagers van de superioriteit van Ethereum als blockchain-provider. Beleggers die investeren in crypto waren enthousiast tijdens de moeilijke markt van 2022, waarbij de ATOM coin beter presteerde dan de meeste andere valuta’s. In dit artikel kijken we vooruit naar de de Cosmos prijsvoorspelling voor 2023, 2025 en zelfs 2030 en waarom Metacade de beste crypto zou kunnen zijn om nu te in te investeren.

Cosmos (ATOM) presteerde in 2022 beter dan verwacht

Cosmos is een platform dat zichzelf heeft gestileerd als het ‘internet van blockchains’. Het biedt interoperabiliteit tussen twee ongelijksoortige blockchains waardoor ze kunnen communiceren. The Cosmos Hub is de kern van het platform en vormt het centrale punt dat connectiviteit tussen blockchains mogelijk maakt.

Deze interoperabiliteit tussen blockchains vermindert de noodzaak voor projecten om te concurreren om marktaandeel, waardoor ze naast elkaar kunnen bestaan en gebruikers in staat worden gesteld om te profiteren van de voordelen van elk netwerk. Met de creatie van applicatiespecifieke netwerken in plaats van ketens voor algemeen gebruik, kan Cosmos worden uitgerold over het hele crypto-ecosysteem en kan het de essentiële verbindende schakel worden.

Dankzij de toonaangevende en innovatieve oplossingen van Cosmos werd het een van de best presterende bedrijven in de bearmarkt van vorig jaar. De prijs van ATOM trotseerde de algemene marktomstandigheden om bullish te presteren en steeg met meer dan 200% van $5,55 in juni 2022 tot $17,19 drie maanden later.

Cosmos (ATOM) prijsvoorspelling

Hoewel de prijs van ATOM aanzienlijk lager handelt dan het hoogste punt in september 2022, momenteel op $12,98, geven experts een Cosmos prijsvoorspelling voor 2023 waarin ATOM zich zal herstellen tot ongeveer $18,93.

Cosmos prijsvoorspellingen voor de rest van het decennium duiden op een solide en gestage groei, met een waarde van ongeveer $26,98 tegen het einde van 2024, bijna $40 in 2025, en vervolgens tot ongeveer $250 tegen het einde van 2030. Dit is een uitstekende kans voor ATOM coin houders om op lange termijn uitstekende rendementen te realiseren.

Metacade (MCADE) presale leidt tot enorme investeringen

Hoewel Cosmos een uitstekende optie lijkt voor iedereen die wil investeren in een metaverse cryptoproject, wenden velen zich tot een nieuw gaming platform dat nog lucratiever zou kunnen zijn. Metacade bouwt de grootste play-to-earn (P2E) virtuele arcade, schudt de GameFi-sector wakker en stelt de norm voor anderen om te volgen.

Tijdens de MCADE-token presale, die onlangs werd gelanceerd voor $0,008 tijdens de presale fase, stroomden investeerders naar dit nieuwe project toe. In de eerste tien weken van de presale heeft Metacade meer dan $5 miljoen opgehaald. Dat bedrag is geëxplodeerd tot $7,6m terwijl het momentum nog steeds blijft groeien.

Wat is Metacade?

Nu de GameFi-markt naar verwachting tegen 2025 10x sneller zal groeien dan traditioneel gamen, hebben de unieke en uitgebreide plannen van Metacade volgens het onderzoek van Crypto.com de harten in de crypto-gaming community sneller doen kloppen.

De arcade van Metacade zal het grootste aantal P2E-gametitels bevatten, van klassieke arcadetitels van weleer tot moderne titels die gebruik maken van de allernieuwste Web3-technologie, en dat allemaal voor een ongeëvenaarde community van gaming- en crypto-enthousiastelingen. Naast de uitstekende P2E-mechanica kunnen leden van de community een passief inkomen verdienen voor het plaatsen van sociale content op de hub, zoals game beoordelingen, alfa van enkele van de grootste namen in de branche en voor bijdragen aan subforums in Reddit-stijl en live chats.

Ondertussen hebben investeerders het baanbrekende Metagrants programma van het gaming platform genoemd als een van de belangrijkste redenen achter de grote interesse om te investeren in Metacade. Metagrants is ontworpen om ontwikkelaars aan te moedigen om de meest opwindende en verslavende nieuwe games exclusief voor het platform te maken. Over iedere applicatie wordt gestemd door de houders van het MCADE-token.

De ideeën die de meeste stemmen krijgen, krijgen cryptofinanciering – een Metagrant – als ondersteuning bij het creëren van de meest boeiende nieuwe titels, waardoor Metacade zichzelf positioneert in de voorhoede van Web3-innovatie.

Het platform kreeg onlangs goedkeuring van Certik, waarmee de identiteit van het team en de code van Metacade werden geverifieerd. Hiermee werd de basis werd voor de livegang van alles. De huidige MCADE-prijs van $0,0155 zal stijgen naarmate de presale doorgaat tot een uiteindelijke prijs van $0,02, waarna MCADE openbaar zal worden gemaakt, wat volgens experts een strijd om tokens zal zijn. Dit is wat MCADE tot een van de beste crypto’s maakt om nu voor zo’n lage prijs te kopen.

Metacade (MCADE) prijsvoorspelling

Zodra MCADE na het presale evenement $0,02 bereikt, voorspellen prognoses dat de prijs omhoog zal schieten, mogelijk tegen het einde van 2023 tot $0,25. Dit zou kunnen stijgen tot ongeveer $0,45 in 2024 naarmate het platform evolueert naar een volwaardige DAO en $0,70 een jaar later.

Tegen 2030, als de GameFi-markt volledig volwassen is, zou Metacade’s positie als een van de leidende leveranciers van metaverse gaming de prijs van MCADE kunnen doen oplopen tot $4,50, een astronomische stijging ten opzichte van de niveaus van de presale.

MCADE: een van de beste cryptovaluta’s om in te investeren

De prijsvoorspelling van The Cosmos is indrukwekkend en biedt investeerders en bestaande coin houders toegang tot uitstekende rendementen tussen nu en 2030. Die rendementen verbleken echter in vergelijking met de winst die alleen al dit jaar door Metacade’s MCADE-token zou kunnen worden gerealiseerd.

Metacade’s opwindende routekaart en algehele potentiële blik op de lange termijn zullen het in de voorhoede van de GameFi-explosie positioneren om de standaard te worden voor de hele branche. Het lijkt een van de beste crypto’s te zijn om nu te in te investeren als je je winst wil maximaliseren. Wees er echter snel bij! De presale zal naar verwachting zeer snel uitverkocht zijn.

Je kunt Cosmos (ATOM) hier bij eToro kopen.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale.

The post Cosmos prijsvoorspelling 2023 – 2030: waarom experts denken dat Metacade een betere optie is appeared first on Invezz.

Naar bron gaan

Auteur: Alice Davies

Deel dit artikel

Profiteer van de volgende acties: 

Finst Logo

Ontvang €10,- gratis!

Handel in 100+ crypto tegen de laagste tarieven en ontvang 10 euro aanmeldbonus!

Bitvavo

Handel tot 10.000 euro gratis

Koop, verkoop en bewaar meer dan 200+ crypto bij Nederlands grootste exchange

Leer winstgevend handelen in crypto

Via deze masterclass leer je winstgevend handelen op de beurs in je eigen tijd! 

Meer voor jou als belegger..

Long- en shorttips van aandelen en meer 

Laat je inspireren, of handel mee met posities in die echt worden ingenomen. 

Hoge rendementen met kleine bedrijven

Ontvang kooptips van aandelen van kleine bedrijven met een groot potentieel 

Aandelen-waarderen.nl

Beleg als een Expert: Ontdek met Onze Software de Volgende Apple of Tesla!