binance-nft-allow-loan-on-bayc-nft-scaled-1

Binance NFT kondigt nieuwe functie aan voor NFT lenen

Binance NFT, de officiële NFT-marktplaats van ‘s werelds grootste cryptocurrency-uitwisseling en blockchain-infrastructuurplatform Binance, heeft een nieuwe functie gelanceerd waarmee gebruikers cryptocurrencies kunnen lenen met NFT’s als onderpand.

Gebruikers kunnen lenen tegen NFT’s met nul gaskosten

Volgens details van Invezz zal de nieuwe leningfunctie concurrerende rentetarieven bieden en beschikbaar zijn bij geselecteerde spraakmakende NFT-projecten. Met Binance NFT kunnen klanten ook lenen zonder gaskosten, met als doel mensen in staat te stellen snel Ethereum (ETH) te lenen tegen hun collecties.

Gebruikers hebben hier toegang toe zonder hun NFT’s te hoeven verkopen, zo bleek uit de details.

In een reactie op de nieuwe functie zei Mayur Kamat, CEO van Binance NFT:

“Binance NFT bouwt! […] We hebben een groot aantal functies toegevoegd die het een one-stop-shop maken voor NFT-handel en financiële diensten voor onze community. We hebben al lage kosten en de gemoedsrust van Binance, nu zullen NFT-leningen een nieuwe vorm van liquiditeit toevoegen voor NFT-houders, waardoor ze kunnen deelnemen aan de markt zonder hun kostbare NFT’s los te laten.”

Naast ETH zal Binance ook leningen aanbieden tegen de beste NFT-collecties, waaronder Bored Ape Yacht Club (BAYC), Mutant Ape Yacht Club (MAYC), Azuki en Doodles.

Wat betreft hoeveel ETH gebruikers kunnen lenen, zei Binance dat het zal afhangen van de gegeven NFT-collectie’s bodemprijs. Dit wordt berekend op basis van Binance’s Oracle Pricing, een aggregatie van prijzen van toonaangevende NFT-prijsbronnen, waaronder Chainlink en OpenSea.

The post Binance NFT kondigt nieuwe functie aan voor NFT lenen appeared first on Invezz.

Naar bron gaan

Auteur: Benson Toti

Deel dit artikel