at-the-early-stages-of-a-bitcoin-bull-market-1

Analist onthult prijsvoorspelling van $311 miljard voor Ethereum, Cardano, Zilliqa en Bitcoin

De prijzen van cryptocurrency daalden deze week, toen longs-liquidaties samenvielen met toenemende angst voor een recessie en winstnemingen. De prijs van Bitcoin daalde van het hoogste punt van deze maand van $31.000 naar ongeveer $28.200. Hetzelfde geldt voor altcoins zoals Ethereum, Cardano, Injective, Zilliqa en Safemoon.

Analisten zijn optimistisch over Bitcoin

Ondanks de recente terugval zijn sommige analisten nog steeds optimistisch over Bitcoin. Donderdag schreven analisten dat we in een nieuwe golf van een bullish cyclus zitten die de cryptoprijzen de komende maanden veel hoger zou kunnen duwen.

Analisten merkten op dat de ineenstorting van FTX de industrie hielp door zeer speculatieve hefboomposities kwijt te raken. De analisten merkten ook op dat Bitcoin zijn geloofsbrieven als een veilige haven aan het opbouwen was, aangezien banken onder druk blijven staan. Er werd opgemerkt :

“Elke mogelijke ontwrichting, of het nu aan de kredietkant van de bank is of aan de soevereine kant, positioneert Bitcoin perfect als een veilige haven naast goud.”

Ondertussen bracht Changpeng Zhao, de oprichter van Binance, een andere invalshoek in zijn cryptoprijsvoorspelling. Hij voerde aan dat de prijs van Bitcoin de komende 12 maanden zou kunnen stijgen, terwijl beleggers wachten op de komende halvering.

Zijn argument was dat Bitcoin altijd is gestegen vóór de halvering, wat een proces is dat de prijs voor miners verkleint. Bitcoin handelde tegen $12 toen de eerste halvering plaatsvond in 2012 en was $658 toen de tweede in 2012 plaatsvond. Verder had BTC een waarde van $8.800 toen de laatste halving plaatsvond. Daarom voerde Zhao aan dat de munt aanzienlijk hoger zou kunnen stijgen als deze trend zich voortzet.

Analist voorspelt een prijsstijging van 40% voor Bitcoin

Ondertussen heeft een crypto-analist voorspeld dat de Bitcoin-prijs zal stijgen tot $40.000, wat een stijging van 40% is ten opzichte van de huidige waarde. Kaleo heeft in het verleden enkele belangrijke Bitcoin-bewegingen nauwkeurig voorspeld.

Als zijn huidige voorspelling uitkomt zou dit dus betekenen dat de marktkapitalisatie van Bitcoin zal stijgen naar meer dan $1,1 biljoen, een stijging van $331 miljard ten opzichte van de huidige waarde. Als deze voorspelling uitkomt, betekent dit ook dat andere altcoins zoals Ethereum, Cardano, Polkadot en Solana ook zullen stijgen, aangezien cryptocurrencies een nauwe correlatie hebben.

Een andere analist, Mark Harvey, maakte de bullish case door erop te wijzen dat BTC de enige significante proof-of-work-munten in de branche was en dat het aanbod daalde. 92% van de 21 miljoen Bitcoin is al gedolven. Hij verklaarde:

“Iedereen heeft Bitcoin nodig, bewust of onbewust, omdat het de sterkste vorm van eigendom is die een persoon kan bezitten. Uiteindelijk zal iedereen dit doorhebben. Ik schat dat meer dan 1% van de mensen Bitcoin echt begrijpt en zoveel mogelijk van het aanbod koopt, vasthoudt en niet zomaar verkoopt.

The post Analist onthult prijsvoorspelling van $311 miljard voor Ethereum, Cardano, Zilliqa en Bitcoin appeared first on Invezz.

Naar bron gaan

Auteur: Crispus Nyaga

Deel dit artikel

Profiteer van de volgende acties: 

Finst Logo

Ontvang €10,- gratis!

Handel in 100+ crypto tegen de laagste tarieven en ontvang 10 euro aanmeldbonus!

Bitvavo

Handel tot 10.000 euro gratis

Koop, verkoop en bewaar meer dan 200+ crypto bij Nederlands grootste exchange

Leer winstgevend handelen in crypto

Via deze masterclass leer je winstgevend handelen op de beurs in je eigen tijd! 

Meer voor jou als belegger..

Long- en shorttips van aandelen en meer 

Laat je inspireren, of handel mee met posities in die echt worden ingenomen. 

Hoge rendementen met kleine bedrijven

Ontvang kooptips van aandelen van kleine bedrijven met een groot potentieel 

Aandelen-waarderen.nl

Beleg als een Expert: Ontdek met Onze Software de Volgende Apple of Tesla!